Home Hotelové siete Zľavnené ubytovanie so Singapore stopover holiday

Zľavnené ubytovanie so Singapore stopover holiday

by Karol
2 komentáre

Letecká spoločnosť Singapore Airlines ponúka pre tranzitných pasažierov program Singapore stopover holiday so zľavnenými cenami ubytovania a s mnohými ďalšími výhodami počas pobytu. Využiť tento program môžu všetci pasažieri Singapore Airlines, Silk Air a cestujúci z niektorých letov Scoot. Ak by ste mali v Singapure čas presadania kratší ako 24 hodín, môžete využiť ponuku na výlet zadarmo po meste. V tomto prípade nie je podstatné, ktorou leteckou spoločnosťou cestujete.

Singapore Stopover Holiday

Program Singapore stopover holiday poskytuje ubytovanie v 3 až 5 hviezdičkových hoteloch od 52 eur na noc (cena pre dve osoby). Zabezpečený je tiež bezplatný transfer z letiska a zadarmo možno cestovať aj na turistickom Hop-on autobuse. Umožnený je tiež bezplatný vstup do viac ako 15 atrakcií a môžete využiť aj S$5 kupón na stravu.

Singapur, čínska štvrť

Táto ponuka je dostupná pre cestujúcich s minimálnou dĺžkou tranzitu 24 hodín. Pri kúpe letenky na web stránke Singapore Airlines použite funkciu multi city na kúpu letenky so stopover v Singapure. Rezervácia ubytovania je veľmi jednoduchá. Po zadaní údajov o pasažieroch sa vám zobrazí stránka Singapore stopover holiday, kde si vyberiete hotel. Najlacnejší hotel stojí 52 eur na noc pre dve osoby. Cena ubytovania na nasledujúce noci je už vyššia.

Rezerváciu hotela je možné pridať aj k už existujúcim letenkám. Na web stránke Singapore Airlines v “Manage booking” opäť hľadajte Singapore stopover holiday. Celú ponuku a podmienky nájdete tu.

Stopover v Singapure zhrnutie

Singapur Changi Airport, Jewel

Singapur nie je mesto na návštevu ktorého by ste potrebovali veľmi dlhý čas. Na rýchlu návštevu najzaujímavejších atrakcií vám budú stačiť aj dva dni. V posledných rokoch v tomto mestskom štáte pribudlo mnoho nových atrakcií, ale mojím najobľúbenejším miestom je stále čínska štvrť a hlavne jej miestna strava. Hotely v Singapure patria medzi jedny z najdrahších v Ázii a využitím tejto ponuky môžete ušetriť desiatky eur.

Letisko Changi v Singapure získalo mnoho ocenení za najlepšie letisko na svete. Moje najobľúbenejšie je ale iné ázijské letisko.

2 komentáre

Súvisiace články

2 komentáre

Letecké spoločnosti poskytujúce tranzitný hotel - Dvere sveta dokorán 26. februára 2020 - 17:10

[…] Letecké spoločnosti […]

Reply

Leave a Comment