Home Akciové letenky LOT z Budapešti do Singapuru v biznis triede 560€

LOT z Budapešti do Singapuru v biznis triede 560€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede s Lot Polish Airlines z Budapešti, Prahy a Kodane do Singapuru za 560 eur!

Aktualizácia: letenky za túto cenu už nie sú dostupné.

LOT biznis trieda do Ázie za 520 eur

Z Budapešti je tiež možné letieť v biznis triede s LOT Polish Airlines do Soulu za 520 eur. Let do Singapuru je s presadaním vo Varšave. Do Soulu je možné letieť na priamom lete z Budapešti. Oba diaľkové lety sú na Boeing 787. Lot Polish Airlines má v biznis triede lie-flat sedadlá v konfigurácii 2-2-2 v jednom rade.

Posledný možný odlet z Európy do Ázie je 30. júna 2020. Rezervačná trieda Z. Lot Polish Airlines je členom Star Alliance.

Ak by ste chceli využiť túto akciu, odporučil by som letenky kupovať hneď teraz. Zopár rád ako kupovať “tento” druh leteniek. V najbližších dňoch nerobte žiadne ďalšie nerefundovateľné rezervácie hotelov, alebo leteniek. Existuje možnosť, že letecká spoločnosť tieto letenky neuzná. V prípade, že by boli letenky zrušené, peniaze vám budú vrátené. Odporúčal by som letenku kupovať priamo na web stránke leteckej spoločnosti. Pokiaľ si nie ste istí, či budete môcť cestovať, môžete využiť možnosť bezplatného zrušenia letenky do 24 hodín, ktoré poskytujú niektoré online cestovné kancelárie.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment