Home Akciové letenky Air France biznis trieda z Budapešti do USA 500€

Air France biznis trieda z Budapešti do USA 500€

by Karol
3 komentáre

Biznis trieda s Air France/ KLM z Budapešti do USA a Kanady od 500 eur. Ceny spiatočných leteniek. Najlacnejšie letenky sú dostupné pri letoch na Havajské ostrovy.

Ak by ste chceli byť informovaní o najnovších ponukách akciových leteniek v biznis triede, pridajte si stránku Dvere Sveta Dokorán medzi vaše obľúbené položky na Facebooku.

Air France/ KLM biznis trieda do Severnej Ameriky od 500 eur

Cestovať je možné kombináciou leteckých spoločností Air France, KLM, Delta, West Jet a Alitalia. Najlacnejšie sú letenky do Honolulu za 500 eur. Ceny do väčšiny ostatných destinácií v USA a Kanade sa pohybujú okolo 700 eur. Letenky kupujte priamo na web stránke Air France, alebo KLM.
Vyhnite sa všetkým letom s Air France na Airbus A380, ktoré majú veľmi zlé biznis sedadlá. Pri cestách na Havajské ostrovy je potrebný navyše jeden prestup v USA, alebo Kanade. Dostupnosť leteniek si najrýchlejšie overíte na Google Flights.

Cestovať je možné až do polovice februára 2020 a dostupnosť leteniek je veľmi dobrá. Letenky by malo byť možné zrušiť bez storno poplatkov. Overte si podmienky pri kúpe letenky.

Ak by ste chceli využiť túto akciu, odporučil by som letenky kupovať hneď teraz, kedže sa určite jedná o error fare letrnky. Zopár rád ako kupovať error fare letenky.  V žiadnom prípade teraz nekontaktuje leteckú spoločnosť! V najbližších dňoch nerobte žiadne ďalšie nerefundovateľné rezervácie hotelov, alebo leteniek. Existuje možnosť, že letecká spoločnosť tieto letenky neuzná. V prípade, že by boli letenky zrušené, peniaze vám budú vrátené.

Aktualizácia: Air France/ KLM tieto letenky uznali.

3 komentáre

Súvisiace články

3 komentáre

Moje cestovateľské plány po koronavíruse - Dvere sveta dokorán 26. apríla 2020 - 21:10

[…] Akciové letenky […]

Reply
Uznajú letecké spoločnosti error fare letenky? - Dvere sveta dokorán 25. augusta 2020 - 20:06

[…] France/ KLM mi tiež uznali moju letenku za 500 eur z Budapešti na Havajské ostrovy. Tak isto Iberia 500 eurovú letenku z Ríma do Bogoty a Japan Airlines 670 eurovú letenku z […]

Reply
Ako som zmenil zadarmo dátumy odletov leteniek počas covidu - Dvere sveta dokorán 19. decembra 2020 - 20:09

[…] marci sa objavila ďalšia zaujímavá error fare ponuka leteniek do USA s Air France/ KLM. Ja som za 500 eur kúpil spiatočnú letenku v biznis triede do Honolulu na február 2021. […]

Reply

Leave a Comment