Home Letecké spoločnosti Qatar Airways: 100 000 leteniek zadarmo pre zdravotníkov

Qatar Airways: 100 000 leteniek zadarmo pre zdravotníkov

by Karol
0 comment

Qatar Airways ponúka zadarmo 100 000 spiatočných leteniek pre zdravotníckych pracovníkov. Akcia platí pre všetkých doktorov, sestričky, farmaceutov, laboratórnych technikov a klinických výskumníkov. Aj keď momentálne nikto nevie aká bude situácia o niekoľko mesiacov, vyzdvihnutím kódu na letenku zadarmo sa k ničomu nezaväzujete. S promo kódom bude možné letenky vystaviť kedykoľvek až do 28. novembra 2020 a cestovať bude možné až do 10. decembra 2020 (posledný možný návrat). Cestovať je možné v ekonomickej triede do ktorejkoľvek destinácie Qatar Airways. Rezervovať bude možné aj multicity itineráre.

100 000 leteniek zadarmo od Qatar Airways

Promo kód bude možné obdržať na web stránke Qatar Airways od 12. mája (od 0:01 katarského času) do 18. mája 2020. Na každý deň bude pre každú krajinu dostupný určený počet promo kódov. Samotné letenky potom bude možné vystaviť až do 28. novembra 2020, ale minimálne dva týždne pred odletom. Každý zdravotnícky pracovník bude mať nárok na dve letenky zadarmo. Pri vystavení letenky bude potrebné zaplatiť iba letiskové poplatky (bez palivových príplatkov atď). Ak by z dôvodu cestovných obmedzení nebolo možné cestovať do zvolenej destinácie, bude možné bez poplatkov zmeniť dátum odletu a destináciu. Letenky budú plne flexibilné s bezplatným neobmedzeným množstvom zmien dátumu a destinácií. Pri check-in bude nutné predložiť originál zdravotníckeho dokladu. Registrácia a viac informácií o ponuke tu.

Qatar Airways, ekonomická trieda

Zhrnutie

Táto ponuka Qatar Airways je veľmi flexibilná, čo je veľmi dôležité v týchto neistých časoch. Ak ste zdravotnícky pracovník, vyzdvihnutím promo kódu nemáte čo stratiť. Ak ale nemáte v úmysle cestovať, do akcie sa radšej nezapájajte, lebo počet kupónov na každú krajinu je limitovaný. Podľa podmienok sa zdá, že nové kupóny budú každý deň uvoľňované o 0:01 miestneho času v Dohe, čo je o 23:01 stredoeurópskeho času. Najväčšiu šancu na získanie leteniek zadarmo podľa mňa budete mať preto ak sa budete registrovať v tomto čase.
Qatar Airways ani počas koronakrízy neprestali lietať a do konca mája by mali lietať do päťdesiatich destinácií. Do konca júna by sa počet ich destinácií mal zvýšiť už na osemdesiat.

Z podmienok nie je jasné či bude možné v Katare spraviť stopover. Momentálne zahraniční návštevníci vstup do Kataru nemajú povolený. Ak by sa situácia zmenila, Qatar Airways ponúka pre pasažierov, ktorých konečná destinácia nie je Katar možnosť rezervovať päť hviezdičkový hotel v Dohe za 25 eur na noc.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment