Home Letecké spoločnosti Nový rýchly transfer na letisku v Amsterdame

Nový rýchly transfer na letisku v Amsterdame

by Karol
0 comment

Presadanie medzi dvoma letmi na veľkých letiskách môže byť pre mnohých ľudí veľmi stresujúce. Platí to hlavne v prípadoch krátkeho tranzitného času. Na niektorých letiskách môže byť tento čas iba 40 minút. Na letisku vo Viedni je to v niektorých prípadoch dokonca iba 25 minút. O minimálnom čase potrebnom na prestup medzi dvoma letmi som už písal v jednom z minulých blogov. Na letisku Schiphol v Amsterdame bol teraz zavedený nový rýchly transfer pre pasažierov s krátkym prestupom medzi dvoma letmi.

Rýchly transfer na letisku v Amsterdame

Schiphol v Amsterdame je jedným z tých lepších letísk, kde je transfer medzi dvoma letmi pomerne rýchly. Na zlepšenie celého tranzitného procesu letisko Schiphol teraz zavádza takzvaný Short Connection Pass, ktorý umožní rýchlejší prechod cez bezpečnostnú a pasovú kontrolu pre cestujúcich s krátkym časom medzi dvoma letmi.

Na letisku boli nainštalované samoobslužné stroje, na ktorých je možné naskenovať palubný lístok. V prípade krátkeho spojenia prístroj vytlačí Short Connection Pass. S touto priepustkou sa potom stačí preukázať pri bezpečnostnej, alebo pasovej kontrole a cestujúcemu bude umožnený rýchlejší prechod cez kontrolné stanovisko.

Letisko neuvádza čo je považované za krátky transfer. Tento čas sa určite líši podľa toho či sa napríklad presadá medzi schengenskými, alebo mimo schengenskými letmi. V každom prípade naskenovaním palubného lístka sa dlho nezdržíte a v prípade krátkeho prestupu si s Short Connection Pass môže zrýchliť cestu cez letisko. Viac informácií o tejto službe nájdete na webovej stránke letiska Schiphol.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment