Home Akciové letenky 2020/21 biznis trieda do Brazílie z Budapešti 420€

2020/21 biznis trieda do Brazílie z Budapešti 420€

by Karol
1 comment

Biznis trieda s Latam z Budapešti do Brazílie za 420 eur. Ceny sú za spiatočné letenky. Cestovať je možné aj v lete 2021. Letenky by mali byť plne refundovateľné (pozrite si podmienky). Do Rio de Janeira je odlet možný za 440 eur iba do konca februára. Do Sao Paula (GRU) je možné cestovať aj v lete 2021. Väčšina letov je s presadaním vo Frankfurte, alebo v Londýne. Kratší európsky let je buď na palube British Airways, alebo Lufthansy. Lety do Rio de Janeira sú s presadaním v Sao Paule.

Aktualizácia: Letenky za túto cenu už nie sú dostupné.

Letenky by mali byť v rezervačnej triede D. Latam tento rok opustilo Oneworld, ale míle je možné stále akumulovať vo viacerých vernostných programoch. Do ktorých vernostných programov je možné pripísať míle nájdete na Where to credit. Latam je najväčšia letecká spoločnosť v Južnej Amerike s veľmi dobrými lie-flat sedadlami v biznis triede. Servis a strava na palube sú len na priemernej úrovni, ale za 420 eur sa určite nemôžeme sťažovať. Sedadlá Latam v biznis triede na Airbus A350 sú v konfigurácii 2-2-2 v jednom rade. Tieto sedadlá neposkytujú veľa súkromia, ale sú veľmi pohodlné. Na Boeing 777 má Latam sedadlá v konfigurácii 1-2-1, kde má každý pasažier priamy prístup do uličky.

Letenky je najlepšie hľadať cez Google Flights a potom priamo kúpiť s leteckou spoločnosťou. Ak by ste mali záujem využiť túto akciu, letenky kupujte hneď teraz. Ak by ste už tieto ceny nevideli na Google Flights, znamená to, že ceny už boli stiahnuté. Mne už v minulosti Latam uznali 700 eurovú letenku v biznis triede z Európy do Brazílie. Dnešné letenky sú ale ešte podstatne lacnejšie a preto je otázne ako pristúpi k dnešnej akcii Latam. V každom prípade behom pár dní po tejto akcii by malo byť jasné či letenky budú uznané, alebo nie. Ako kupovať error fare letenky.

Európske leto nie je teplotne úplne najideálnejší čas na kúpanie v Rio de Janeiro (aj keď sa stále dá ísť do mora), ale počasie je veľmi stabilné, vhodné na objavovanie mesta.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Reakcia Latam na 420€ biznis error fare letenky - Dvere sveta dokorán 17. septembra 2020 - 15:15

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment