Home Akciové letenky 157€ biznis trieda British Airways Viedeň/ Praha – Londýn 2020/21

157€ biznis trieda British Airways Viedeň/ Praha – Londýn 2020/21

by Karol
0 comment

Väčšina leteckých spoločností na letoch v rámci Európy používa v biznis triede sedadlá rovnaké ako v triede ekonomickej. Rozdiel je, že v prípade biznis triedy vždy ostáva stredné sedadlo voľné (O smutnom stave európskej biznis triedy som už písal v minulosti). Z tohto dôvodu sa moc neoplatí priplácať za biznis triedu na kratších letoch do európskych destinácií. S British Airways je ale teraz možné navštíviť Londýn v biznis triede už za 157 eur. Toto už môže byť zaujímavá cena pre tých čo by potrebovali míle do Executive Club, alebo ďalších vernostných programov Oneworld. Limit na batožinu je v prípade biznis triedy tiež vyšší ak by ste mali viac batožiny na check-in.

British Airways: Londýn v biznis triede

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede do Londýna: z Prahy 157 eur, z Viedne 176 eur a z Budapešti 178 eur. Mnoho ďalších európskych destinácii je dostupných s presadaním v Londýne za menej ako 300 eur. Napríklad do Dublinu je možné cestovať v biznis triede už za 216 eur.

Posledný možný odlet do Londýna je 17. júna 2021. Letenky za túto cenu by mali byť v predaji do 19. októbra 2020. Rezervačná trieda I. Letenky je najlepšie kupovať priamo na webovej stránke British Airways.

Ak by ste využili túto akciu, na letisku v Londýne máte prístup nielen do biznis salónikov British Airways. Môžete tiež navštíviť napríklad salóniky Cathay Pacific, alebo Qantas. Nemusíte sa ani limitovať na jeden lounge, môžete navštíviť aj všetky Oneworld salóniky.

Na letenky zakúpené s British Airways až do 13.10.2020 sa vzťahuje Book with confidence akcia, pri ktorej je možné všetky letenky s odletom až do 31.8.2021 vymeniť za voucher.

S British Airways je teraz tiež možné letieť v biznis triede z Európy do Severnej Ameriky už za 740 eur.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment