Home Akciové letenky 2020/21 Star Alliance biznis trieda do USA 950 eur

2020/21 Star Alliance biznis trieda do USA 950 eur

by Karol
0 comment

Letecké spoločnosti skupiny Star Alliance sa pridali do cenovej vojny o zákazníkov v biznis triede na letoch do USA. Ponuka destinácií je ale v tomto prípade značne obmedzená. Ceny sú tiež o niečo vyššie ako v prípade Oneworld (od 740 eur) a SkyTeam (od 810 eur). Ak by ste ale potrebovali míle do niektorého z vernostných programov Star Alliance, táto ponuka môže byť pre vás tiež zaujímavá.

USA v biznis triede so Star Alliance za 950 eur

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede z Amsterdamu: Boston 950 eur, Miami 960 eur. Odlet je možný až do konca augusta 2021. Cestovať je možné kombináciou leteckých spoločností Lufthansa, Swiss Air Lines, Air Canada a United Airlines.

Rezervačná trieda P. Opäť je potrebné si dávať pozor pri tejto rezervačnej triede pri letoch s Lufthansou. Mnohé vernostné programy Star Alliance za rezervačnú triedu P v prípade Lufthansy nedávajú žiadne míle. V ktorých prípadoch dostanete míle si môžete overiť na Where to Credit.

Ak by ste patrili medzi tých, čo v tomto roku môžu cestovať do USA, Miles and More ponúka dvojnásobok míľ za lety na palube Lufthansy v priebehu mesiacov november a december (letenky musia byť zakúpené do konca októbra). Na ponuku je potrebné sa zaregistrovať pred kúpou letenky.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment