Home Akciové letenky 2021: biznis trieda Swiss/ Lufthansa od 840€

2021: biznis trieda Swiss/ Lufthansa od 840€

by Karol
1 comment

Po minulotýždňovej companion akcii s odletom z Amsterdamu a Paríža, rozšírili Lufthansa/ Swiss ponuku akciových leteniek pre dvojice aj na Taliansko a škandinávske krajiny. Vo väčšine prípadov sú letenky s odletom z Amsterdamu stále najlacnejšie. Do niektorých destinácií je ale možné sa dostať výhodnejšie pri odlete z talianskych miest, alebo z Helsínk. Akciové ceny sú opäť dostupné aj v premium economy a v prvej triede.

Lufthansa/ Swiss z Talianska od 840 eur

Zoznam destinácií s akciovými cenami leteniek je veľmi rozsiahly a vyberám iba mestá s nižšími cenami ako pri odlete z Amsterdamu. Na rozdiel od Amsterdamu boli do ponuky v Taliansku zaradené aj mestá v Severnej Amerike. Ceny týchto leteniek nie sú ale extrémne zaujímavé a preto ich neuvediem v dnešnom zozname. Odlet je možný zo všetkých väčších talianskych miest. Cestovať musia spolu minimálne dve osoby. Letenky za túto cenu by mali byť dostupné k rezervácii do 22. novembra 2020 a cestovať je možné až do 31. októbra 2021.

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede na jednu osobu: Dubaj 840 eur, Delhi 880 eur, Mumbai 1050 eur, Nairobi 1060 eur, Singapur 1100 eur, Hongkong a Mexico City 1250 eur, Tokio a Osaka 1350 eur

Celá ponuka Swiss a Lufthansy.

Odlet z Helsínk

Zo škandinávskych krajín sú letenky najlacnejšie pri odlete z Helsínk. Opäť uvádzam len niekoľko najzaujímavejších cien. Podmienky predaja sú rovnaké ako pri odlete z Talianska.

Spiatočné letenky v biznis triede: Delhi 905 eur, Bangkok 980 eur, Peking 999 eur, Hongkong a Johannesburg 1200 eur. Celú ponuku z Helsínk nájdete tu.

Opäť sa jedná o rezervačnú triedu P, pri ktorej si treba dávať pozor pri letoch s Lufthansou ak by ste chceli využiť niektorý z vernostných programov Star Alliance. Za tieto lety v mnohých prípadoch nedostanete žiadne míle.

Google Flights aj v tomto prípade nedáva správne ceny leteniek a preto je najlepšie hľadať letenky priamo na webových stránkach Swiss a Lufthansy.


1 comment

Súvisiace články

1 comment

Swiss 8 hodín biznis lie-flat do Izraela z Kyjeva 339€ - Dvere sveta dokorán 11. novembra 2020 - 13:47

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment