Home Vernostné programy Bonus 5000 míľ pre nových členov vernostného programu Star Alliance

Bonus 5000 míľ pre nových členov vernostného programu Star Alliance

by Karol
0 comment

Vernostný program gréckej leteckej spoločnosti Aegean Airlines Miles+Bonus (Star Alliance) ponúka až do konca novembra 2020 welcome bonus 5000 míľ pre novo zaregistrovaných členov. Aegean Airlines je jednou z tých lepších leteckých spoločností v našom regióne a v posledných rokoch pravidelne vyhráva mnohé ceny za najlepšiu európsku regionálnu leteckú spoločnosť. Ako jedna z mála aeroliniek doteraz nespoplatňuje nápoje a stravu na svojich letoch (teplé jedlá sú podávané aj v ekonomickej triede).

Bonus 5000 míľ do programu Star Alliance

Bonus 5000 míľ dostanú všetci noví členovia, ktorí sa do Miles+Bonus zaregistrujú od 20.11. do 1.12.2020. Z toho 1000 míľ bude počítaných ako tier miles. Znamená to, že 5000 míľ bude možné do budúcnosti použiť na výber letenky. 1000 míľ bude započítaných medzi míle potrebné na dosiahnutie vyššieho statusu. Míle budú pripísané automaticky po registrácii sa do programu. Členstvo je pravdaže bezplatné. Ďalšia registrácia na túto ponuku už nie je potrebná. Viac informácií o celej promo akcii nájdete na webovej stránke Aegean Airlines. V ponuke na webovej stránke Aegean Airlines je chybne uvedený rok registrácie, ale jedná sa o rok 2020.

Miles+Bonus od Aegean Airlines patrí medzi jeden z najlepších vernostných programov Star Alliance ak je vaším cieľom získanie statusu Star Alliance Gold. Počet míľ potrebných na výber letenky je tiež rozumný, aj keď niektoré iné vernostné programy môžu byť v tomto ohľade zaujímavejšie. Pri výbere vernostného programu si musíte stanoviť cieľ vášho členstva a podľa toho si vyberať pre vás najvýhodnejší program. Podrobnejšie infirnacié o Miles+Bonus a Star Alliance Gold nájdete v tomto staršom blogu. Miles+Bonus má až do októbra 2021 zníženú hranicu potrebnú na dosiahnutie Silver, alebo Gold statusu.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment