Home Akciové letenky 970€ biznis trieda do Južnej Ameriky z Nemecka a Madridu

970€ biznis trieda do Južnej Ameriky z Nemecka a Madridu

by Karol
0 comment

Biznis trieda s leteckou spoločnosťou Latam z Nemecka a Madridu do Brazílie za 970 eur. Do Santiaga de Chile stoja letenky v biznis triede 1070 eur a do Limy 1100 eur.

Biznis trieda do Brazílie z Nemecka a Madridu

Z Frankfurtu, Mníchova a Madridu je možné cestovať v biznis triede do Brazílie za 970 eur, do Čile za 1070 eur a do Peru za 1100 eur. Problémom týchto leteniek je, že posledný možný návrat je 31. marca 2021. Brazília je momentálne otvorená zahraničným turistom, ale problémy ohľadom koronavírusu v Južnej Amerike naďalej pretrvávajú. Čile by malo v najbližších dňoch tiež otvoriť svoje hranice zahraničným turistom.

Spiatočné letenky na priamych letoch s Latam z Frankfurtu a Madridu do Sao Paula stoja 970 eur. Do Rio de Janeira z Frankfurtu je možné cestovať s presadaním v Sao Paule za 980 eur a z Madridu za 1030 eur. V Riu je možné letieť aj na letisko Santos Dumont (SDU), ktoré sa nachádza skoro v centre mesta. Za 1030 eur sú dostupné letenky aj do mesta Curitiba na juhu Brazílie. Letenky z Mníchova sú zhruba o 20 eur drahšie (s presadaním vo Frankfurte). Do Santiago de Chile stoja letenky v biznis triede 1070 eur a do Limy 1100 eur. Do Santiaga je možné letieť v biznis triede o niekoľko desiatok eur menej aj s Aeromexico.

Latam tento rok odišli z Oneworld, ale míle je stále možné pridávať do niektorých vernostných programov Oneworld a aj do Delta Airlines a Alaska Airlines. Celý zoznam nájdete na Where to credit. Rezervačné triedy Z a W.

Latam je najväčšia letecká spoločnosť v Južnej Amerike a na svojich lietadlách Airbus A350 a Boeing 777, ktoré používajú na letoch do Frankfurtu a Madridu majú inštalované kvalitné lie-flat sedadlá. Servis na palube určite nie jedným z najlepších na svete, ale je akceptovateľný za letenky pod 1000 eur.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment