Home Akciové letenky TAP Air biznis trieda Južná a Sev. Amerika od 860€

TAP Air biznis trieda Južná a Sev. Amerika od 860€

by Karol
1 comment

Black Friday ponuka: biznis trieda s TAP Air Portugal do Brazílie, USA a Kanady od 860 eur.

Biznis trieda s TAP Air Portugal

S promo kódom CYBER je možné získať zľavu 20% na všetkých diaľkových letoch a 10% na všetkých kratších letoch. Zľava platí na cesty v ekonomickej a aj biznis triede. Letenky musia byť zakúpené najneskôr do 30. novembra 2020 (23:59). Zľavy sú ale aktuálne iba pri odletoch v dátumoch od 11. januára do 22. marca, od 12. apríla do 14. júna a od 16. septembra do 30. novembra 2021. Všetky podrobnosti ohľadom tejto ponuky môžete nájsť tu. Promo kód je možné využiť iba pri kúpe letenky priamo na webovej stránke TAP Air Portugal.

20% percent zľavu na diaľkové lety je možné získať pri odletoch zo všetkých destinácií TAP Air Portugal. Lety z Viedne sú o niečo drahšie ako z iných európskych miest. Z Viedne stojí napríklad spiatočná letenka v biznis triede do Toronta 1070 eur. Ja som najlacnejšie letenky v biznis triede našiel pri odlete z Madridu do Sao Paula za 860 eur, z Milána do Toronta za 910 eur, alebo z Frankfurtu do Miami za 990 eur. Okrem Južnej a Severnej Ameriky lieta TAP Air na diaľkových letoch aj do Afriky (napríkad Kapské Mesto, alebo Maputo). Cancún v Mexiku je ďalšou zaujímavou novou destináciu TAP Air Portugal. Ak máte konkrétnu destináciu, môžete pohľadať letenky z rôznych európskych miest. Je možné, že nájdete ešte nižšie ceny leteniek ako vyššie uvedené ceny.

TAP Air Portugal používa na diaľkových lietadlách kvalitné lie-flat sedadlá. Recenzia letu v biznis triede TAP Air Portugal z Lisabonu do Sao Paula.

Star Alliance z Londýna

Star Alliance má tiež zaujímavú Black Friday ponuku pri odlete z Londýna do USA. Spiatočné letenky v biznis triede do väčšiny miest v USA sú dostupné za 1100 eur. Podobné ceny leteniek sú dostupné aj do destinácií v Ázii, Južnej Amerike a Afrike. Pri letenkách mimo USA sa ale jedná o companion ponuku, keď musia spolu cestovať aspoň 2 osoby. Cestovať je možné s Lufthansou, Austrian Airlines, Swiss Air Lines, Air Canada a United Airlines.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Letenky, za ktoré dostanete najviac Star Alliance míľ - Dvere sveta dokorán 1. decembra 2020 - 1:28

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment