Home Letecké spoločnosti Emirates: 1 alebo 2 noci zadarmo v Marriott Dubaj

Emirates: 1 alebo 2 noci zadarmo v Marriott Dubaj

by Karol
0 comment

Spojené Arabské Emiráty sú jednou z mála ázijských krajín, ktoré znovu otvorili svoje hranice pre zahraničných návštevníkov. Turisti zo Slovenska musia už na letisku pri check-in predložiť negatívny PCR test a další test musia absolvovať po prílete do SAE (Spojené Arabské Emiráty). Ak by ste túto zimu ešte plánovali dovolenku v Dubaji, letecká spoločnosť Emirates ponúka ubytovanie na jednu až dve noci zadarmo v hoteli JW Marriott Marquis Dubaj.

Emirates ubytovanie zadarmo v JW Marriott Marquis Dubaj

Ubytovanie v hoteli JW Marriott Marquis dostanú zadarmo všetci pasažieri, ktorí si zakúpia letenky s Emirates do 23. decembra 2020 pri cestách až do 28. februára 2021. Pasažieri v ekonomickej triede dostanú zadarmo jednu noc a v biznis/ prvej triede dve noci. Ponuka platí iba v prípade ak je konečná destinácia Dubaj. Akcia sa nevzťahuje pre tranzitných pasažierov a ani na jedosmerné letenky.

Bezplatné ubytovanie je vždy rezervované na deň príletu. Pobyt platný 24 hodín po prílete v prípade ekonomickej triedy a 48 hodín pri letoch v biznis a prvej triede. Rezerváciu ubytovania je potrebné spraviť minimálne 72 hodín pred príletom. Pre cestujúcich v biznis a prvej triede by mal byť dostupný zadarmo upgrade do vyššej kategórie izieb po príchode do hotela. Ponuka platí iba na letenky Emirates zakúpené v období od 2. decembra do 23. decembra (23:59) 2020. Podmienky tejto akcie nájdete priamo na webovej stránke Emirates.

Mimochodom, Emirates vyžaduje potvrdenie o negatívnom PCR teste od všetkých pasažierov zo Slovenska. Platí to aj v prípade tranzitu (ak konečná destinácia nie sú Spojené Arabské Emiráty).

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment