Home Akciové letenky Lufthansa biznis trieda z Budapešti do Kene 1150€

Lufthansa biznis trieda z Budapešti do Kene 1150€

by Karol
0 comment

Lufthansa má momentálne v predaji spiatočné letenky v biznis triede z Budapešti do Kene za 1150 eur. Odlet z Maďarska je možný až do konca septembra 2021.

Lufthansa z Budapešti do Nairobi

Lufthansa aktuálne lieta v Keni iba do hlavného mesta Nairobi, kam je možné teraz cestovať v biznis triede z Maďarska za 1150 eur. Budúci rok začne Lufthansa prevádzkovať z Frankfurtu aj priame lety do prímorského mesta Mombasa. Terajšia akciová ponuka z Budapešti sa ale vzťahuje iba na lety do Nairobi. Letenky za túto cenu by mali byť v predaji do 20. decembra 2020. Prvý dostupný odlet do Kene za túto cenu je 12. január 2021. Posledný možný odlet z Európy je 30. septembra 2021. Minimálny pobyt je 5 dní a maximálny je 3 mesiace. Let z Frankfurtu do Nairobi je s Airbus A330 s lie-flat sedadlami. Let z Budapešti do Frankfurtu je na Airbus A320. Všetky lety sú s prestupom vo Frankfurte.

Rezervačná trieda P. V mnohých vernostných programoch Star Alliance za rezervačnú triedu P nedostanete žiadne míle. V ktorých vernostných programoch míle dostanete si môžete overiť na Where to credit.

Letenky je najednoduchšie hľadať na Google Flights a následne kúpiť na webovej stránke Lufthansy. Zaujímavé je, že cena v premium economy je skoro identická s letenkou v biznis triede.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment