Home Akciové letenky New York a Toronto biznis od 700€ zo Škandinávie

New York a Toronto biznis od 700€ zo Škandinávie

by Karol
0 comment

Ďalšia zo zaujímavých ponúk TAP Air Portugal. Tentokrát sa jedná o odlety z Kodane a Osla. Spiatočné letenky v biznis triede: Toronto 700 eur a New York 820 eur.

New York a Toronto v biznis triede s TAP Air

Spiatočné letenky v biznis triede z Osla do Toronta sú dostupné od 700 eur. Z Kodane je možné cestovať v biznis triede do New Yorku za 820 eur. Toronto z Kodane je dostupné za 860 eur. Cestovať je možné od marca do polovice decembra 2021. V niektorých prípadoch je potrebné stráviť jednu noc v Lisabone, ale dajú sa nájsť aj spojenia s krátkym prestupom. TAP Air Portugal umožňuje zadarmo aj dlhší stopover v Lisabone za rovnakú cenu letenky.

Aktualizácia: momentálne sú už 700 eurové letenky z Osla do Toronta nedostupné (ale môžete skúsiť šťastie). Ceny z Kodane sú zatiaľ platné.

Aktualizácia 2: už aj ceny na letoch z Kodane boli zvýšené. Jednalo sa pravdepodobne o error fare letenky. 690 eurové letenky zo Štokholmu do Bostonu s TAP Air sú stále v predaji (už niekoľko dní) a malo by to z toho dôvodu jednať o regulárne ceny.

Transatlantické lety sú na Airbus A330 s lie-flat sedadlami (recenzia biznis triedy TAP Air Portugal na Airbus A330neo z Lisabonu do Sao Paula), ale let medzi Škandináviou a Lisabonom je v klasickej európskej biznis triede.

Rezervačná trieda J. Tieto letenky sú opäť špeciálne zaujímavé ak by ste potrebovali väčší počet míľ do vernostných programov Star Alliance. Vo väčšine programov dostanete za rezervačnú triedu J od TAP Air Portugal 200% míľ. Koľko míľ dostanete vo vašom vernostnom programe si môžete zistiť na Where to credit.

Letenky je najlepšie vyhľadávať na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke TAP Air Portugal.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment