Home Akciové letenky Biznis trieda: Južná Amerika od 690 eur

Biznis trieda: Južná Amerika od 690 eur

by Karol
0 comment

Ak hľadáte akciové letenky v biznis triede do Južnej Ameriky, vo všeobecnosti nájdete najlacnejšie ceny pri odlete z Portugalska a Španielska. Teraz sú Brazília a Čile dostupné z týchto dvoch krajín v biznis triede už od 690 eur. Letenky do dalších juhoamerických miest pri odlete z Madridu stoja zhruba 1100 eur. Všetky uvádzané ceny sú za spiatočné letenky.

Brazília s TAP Air Portugal

Z Lisabonu je možné letieť v biznis triede do Sao Paula na priamom lete TAP Air Portugal za 880 eur. Zo Španielska sú letenky ešte o niečo lacnejšie. Z Madridu do Sao Paula môžete letieť za 860 eur. Posledný možný odlet z Európy je 30. júna 2021. Letenky za túto cenu by mali byť v predaji do 29. januára 2021. Let je na Airbus A330neo s kvalitnými lie-flat sedadlami. Recenziu môjho letu v biznis triede TAP Air z Lisabonu do Sao Paula nájdete tu.

Rezervačná trieda J, za ktorú dostanete vo väčšine vernostných programov Star Alliance 200% míľ.

Brazília s Azul

S Brazílskou leteckou spoločnosťou Azul je možné letieť z Lisabonu do Sao Paula v biznis triede za 870 eur. Jedná sa ale o vzdialenejšie letisko Campinas (VCP). Za 880 eur je možné s presadaním v Campinas cestovať do Rio de Janeira. Vnútroštátny let v Brazílii je ale v ekonomickej triede, kedže na týchto letoch Azul nemá biznis triedu.

Posledný možný odlet z Lisabonu je opäť 30. jún 2021. Možnosť kreditovania míľ je v tomto prípade ale obmedzená. Zoznam programov spolupracujúcich s Azul nájdete na Where to credit.

Južná Amerika biznis trieda s Latam

Z Lisabonu je možné cestovať v biznis triede s Latam do Sao Paula za 690 eur a do Curitiba, Florianopolis a Porto Alegre za 870 eur.

Letenky v biznis triede z Madridu do Santiaga de Chile s Latam stoja teraz 890 eur. Výhodnejšie je cestovať na priamych letoch s Boeing 787. Lety s presadaním v Brazílii sú medzi Sao Paulom a Santiagom vo väčšine prípadov len na Airbus A320 s premium ekonomickou triedou. Letenky z Madridu do ďaľších veľkých juhoamerických miest sú zhruba o 200 eur drahšie.

Aj v prípade Latam je možné cestovať do konca júna 2021.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment