Home Akciové letenky Biznis trieda: Severná Amerika 980 eur s TAP Air

Biznis trieda: Severná Amerika 980 eur s TAP Air

by Karol
0 comment

Severná Amerika v biznis triede s TAP Air Portugal s odletom z viacerých európskych miest už za 980 eur. Najnižšie ceny nájdete pri odlete z Talianska, Španielska a Holandska. Pri odlete z Viedne sú najzaujímavejšie letenky do Cancúnu, ktoré sú dostupné za 1090 eur.

Severná Amerika v biznis triede za 980 eur

Zoznam odletových miest a destinácií nie je kompletný. Ja vyberám len niekoľko podľa mňa najzaujímavejších cien leteniek. Všetky ceny sú uvádzané za spiatočné letenky.
Odlet zo Španielska (Madrid a Barcelona: Miami, Boston a San Francisco 985 eur

Odlet z Talianska (Miláno a Rím): Toronto 980 eur

Odlet z Amsterdamu: Toronto 980 eur

Cestovať je možné od 12. apríla 2021. Posledný možný odlet z Európy do Severnej Ameriky je 30. septembra 2021. Letenky je potrebné zakúpiť do 2. marca 2021.

Recenziu môjho letu s TAP Air Portugal v biznis triede z Lisabonu do Sao Paula nájdete v tomto blogu. Rezervačná trieda J, za ktorú dostanete do väčšiny vernostných programov Star Alliance 200% míľ. Letenky je najednoduchšie vyhľadávať na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke TAP Air.
————————

Ak chcete byť byť pravidelne informovaní o akciových letenkách v biznis triede a o najnovších správach zo sveta leteckých spoločností, pridajte si stránku Dvere Sveta Dokorán medzi vaše obľúbené položky na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment