Home Vernostné programy Qatar Airways bonus až 7500 míľ pre nových členov Privilege Club

Qatar Airways bonus až 7500 míľ pre nových členov Privilege Club

by Karol
0 comment

Qatar Airways ponúka bonus až 7500 míľ pre všetkých nových členov ich vernostného programu Privilege Club. Qatar Airways sú členom aliancie leteckých spoločností Oneworld, do ktorej patria napríklad aj British Airways, Iberia, Finnair, alebo American Airlines. Míle môžete získať za lety v rámci celej aliancie.

Qatar Airways bonus 7500 míľ

Všetci noví členovia, ktorí sa do vernostného programu Privilege Club zaregistrujú do 31. apríla 2021 dostanú automaticky 2500 míľ. Ak do 30. júna 2021 absolvujú aspoň jeden let na palube Qatar Airways, dostanú ďalší bonus 5000 míľ. Pri registrácii je potrebné uviesť promo kód: OAT3SMQ121. Bez tohto kódu nebudú míle pridané. Za prvý let do 30. júna 2021 dostanú noví členovia aj bonus 50 Qpoints. Vyšší status v Privilege Club sa udeľuje práve podľa množstva získaných Qpoints. Množstvo Qpoints za každý let závisí od rezervačnej triedy letenky a od preletenej vzdialenosti. Napríklad na Silver status je potrebné za jeden rok získať 150 Qpoints.

Qatar Airways v minulosti spravili mnoho negatívnych zmien vo vernostnom programe Privilege Club. Za posledný rok, ale odstránili skoro všetky tieto negatívne zmeny a Privilege Club sa opäť stal jedným z tých najzaujímavejších vernostných programov Oneworld. Platí to hlavne v prípade ak často cestujete práve s Qatar Airways. O výhodách Privilege Club som už písal podrobnejšie v tomto blogu.

Viac informácií o celej ponuke a registračnú stránku Privilege Club nájdete tu.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment