Home Akciové letenky Obmedzená publikácia akciových leteniek v období covidu

Obmedzená publikácia akciových leteniek v období covidu

by Karol
0 comment

Ešte pred vypuknutím pandémie koronavírusu som publikoval zaujímavé ceny leteniek v biznis triede aj niekoľkokrát za týždeň. Uzatvorenie hraníc v minulom roku ale skoro úplne zastavilo leteckú prepravu na celom svete. V lete 2020 sa situácia v letectve mierne stabilizovala, ale doteraz nie je jasné, kedy väčšina mimoeurópskych krajín opäť otvorí svoje hranice. Z tohto dôvodu som výrazne obmedzil množstvo blogov s akciovými letenkami. Vo väčšine prípadov sa jedná o publikácie error fare leteniek, alebo leteniek do 1000 eur, pri ktorých je vo väčšine prípadov možný odlet až koncom roka 2021, alebo začiatkom roka 2022. Sú to všetko letenky, nad kúpou ktorých by som uvažoval aj ja.

Väčšina leteckých spoločností stále ponúka možnosť zámeny letenky za voucher v prípade, že by nebolo možné vycestovať. Pri cenách 500 až 700 euro za spiatočnú letenku v biznis triede som už ochotný podstúpiť riziko, že by som musel letenku vymeniť za voucher. Osobne som počas posledných 12 mesiacov kúpil šesť takýchto leteniek na diaľkových letoch a vo všetkých prípadoch sa mi podarilo bez poplatkov posunúť dátum odletu, alebo plne refundovať letenku. Časom, keď sa situácia opäť stabilizuje znova zvýšim frekvenciu blogov s akciovými letenkami.

V poslednej dobe som tiež výraze znížil množstvo blogov o leteckých spoločnostiach, kedže som sa rozhodol obmedziť písanie článkov týkajúcich sa koronavírusu. V súčasnosti je väčšina správ z leteckého priemyslu spojená s koronavírusom a na 99% sa jedná o negatívne správy. Média sú plné zlých správ a ja nechcem ešte ďalej prispievať k negatívnej atmosfére. Po normalizovaní situácie opať zvýšim aj frekvenciu týchto blogov.

Stále by som vám ale odporúčal kontrolovať najnovšie akciové letenky na Dvere Sveta Dokorán, kedže niektorým ponúkam je naozaj ťažké odolať.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment