Home Letecké spoločnosti Austrian zverejnili nové menu (buy on board)

Austrian zverejnili nové menu (buy on board)

by Karol
1 comment

Austrian Airlines zverejnili svoje nové menu v ekonomickej triede na letoch do 180 minút. V ponuke bude dôraz kladený na tradičné rakúske potraviny. Všetky jedlá a nápoje z tohto menu budú spoplatnené. Zadarmo bude podávaná iba voda a malá čokoláda od tradičného rakúskeho producenta. Nový buy on board koncept bude zavedený od 18. marca 2021. V období pandémie koronavírusu budú platby možné iba bezkontaktne s kreditnými kartami.

Jedlá a nápoje v biznis triede budú naďalej podávané zadarmo. Tiež nedochádza k žiadnym zmenám pri letoch trvajúcich viac ako tri hodiny. Na týchto letoch bude ponuka jedál a nápojov zadarmo aj v ekonomickej triede.

Nové menu Austrian Airlines

Ponuka občerstvenia na palube bude závislá od dĺžky letu. Na letoch do 50 minút budú dostupné iba nealkoholické nápoje a jednoduchý snak ako napríklad organické mandle, Mannerschnitten, alebo Mirabell Mozartkugeln.

Pri letoch nad 50 minút bude v ponuke napríklad aj jablková štrúdľa, alebo sacherova torta a rakúske víno a pivo.

Pri letoch nad 85 minút bude možné si zakúpiť napríklad aj rezeň, alebo Alpine Poké Bowl s údeným pstruhom. Na týchto letoch bude tiež rozšírená ponuka alkoholických nápojov.

Ceny buy on board

Ceny nápojov: čaj 2,5 eur, káva od 3,5 eur, nealkoholické nápoje od 3 eur, pivo od 4 eur a víno od 5 eur. Ostatné alkoholické nápoje od 6 eur.

Ponuka jedál: jednoduché keksy a čokolády budú dostupné za 2 až 3 eurá. Sendviče budú stáť 5 a 6 eur, tanier so syrom a šunkou 8 eur, Alpine Poké Bowl 9 eur a kurací rezeň 12 eur.

Celú ponuku jedál a nápojov nájdete na webovej stránke Austrian Airlines.

Austrian Airlines už dávnejšie spoplatňujú rezerváciu sedadla pri mnohých typoch leteniek.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Cancún, nová destinácia Austrian Airlines - Dvere sveta dokorán 27. marca 2021 - 8:34

[…] Letecké spoločnosti […]

Comments are closed.