Home Letecké spoločnosti Cancún, nová destinácia Austrian Airlines

Cancún, nová destinácia Austrian Airlines

by Karol
0 comment

Austrian Airlines začnú od jesene 2021 lietať z Viedne do mesta Cancún v Mexiku. Cancún je obľúbená turistická destinácia na Yucatánskom poloostrove, v okolí ktorého sa nachádza mnoho historických pamiatok a zaujímavých pláží. Austrian Airlines plánujú tiež v najbližšom zimnom letovom poriadku obnoviť lety do Kapského Mesta a na Maurícius a zvýšiť frekvenciu letov na Maledivy.

Cancún s Austrian Airlines

Lety medzi Viedňou a Cancúnom budú prevádzkované dvakrát za týžden od 24. októbra 2021. Let OS 61 bude odlietať z Viedne do Cancúnu štvrtky a nedele o 10:40. Prílet do Mexika bude o 16:10. Spiatočný let OS 62 bude z Cancúnu odlietať o 18:10 a prílet do Viedne bude nasledujúci deň o 11:30. Austrian budú používať na týchto linkách Boeing 777. Cancún nie je úplne nová destinácia Austrian Airlines. Lety do tohto mexického mesta naposledy prevádzkovali ešte v roku 2006.

Od jesene 2021 Austrian obnovia tiež lety na Maurícius a do Kapského mesta. Na Maurícius budú lietať trikrát za týždeň a do Kapského Mesta dvakrát týždenne. Frekvencia letov na Maledivy bude zvýšená zo súčasných dvoch na tri za týždeň.

Austrian Airlines minulý týžden zverejnili buy on board menu, ktoré bude dostupné v ekonomickej triede na letoch kratších ako 180 minút.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment