Home Akciové letenky TAP Air biznis trieda: Sao Paulo z Lisabonu za 580€

TAP Air biznis trieda: Sao Paulo z Lisabonu za 580€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede s TAP Air Portugal z Lisabonu do Sao Paulo (letisko Guarulhos – GRU) za 580 eur. Publikácia týchto akciových leteniek neznamená, že by som odporúčal cestovať do Brazílie. Práve naopak. Ak by ste sa ale potrebovali dostať do Brazílie/ Južnej Ameriky, alebo chceli využiť tieto letenky na Mileage run (veľmi zložitý Mileage run v momentálnej situácii), táto cena je naozaj vynikajúca. V prípade týchto cien by sa nemalo jednať o error fare letenky, aj keď by sa to na prvý pohľad mohlo zdať z dôvodu extrémne nízkej ceny.

Sao Paulo v biznis triede s TAP Air Portugal za 580 eur

Posledný možný odlet z Lisabonu do Sao Paula je 30. júna 2021. Jedná sa o priame lety TAP Air Portugal na palube Airbus A330neo. Recenzia biznis triedy TAP Air Portugal na lete z Lisabonu do Sao Paula.

TAP Air Portugal je súčaťou skupiny leteckých spoločností Star Alliance. Za spiatočnú letenku v biznis triede na tejto trase by ste do väčšiny vernostných programov dostali niečo vyše 20 000 míľ. 200% preletenej vzdialenosti.

Treba si tiež uvedomiť, že refundácia leteniek TAP Air Portugal v prípade zrušených letov je veľmi zložitá. Aj keď musia letecké spoločnosti podľa nariadenia EC261 v prípade zrušených letov plne refundovať letenky, TAP Air Portugal vo väčšine takýchto prípadov vystaví iba voucher. V prípade zrušených letov letecké spoločnosti tiež ponúkajú možnosť zadarmo zmeniť dátum odletu.

Miesta, ktoré odporúčam navštíviť pri ceste do Brazílie.

Letenky by som ako vždy odporúčal kupovať priamo na webovej stránke TAP Air.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment