Home Akciové letenky Air Serbia biznis trieda: New York z ExJuhoslávie za 1000€

Air Serbia biznis trieda: New York z ExJuhoslávie za 1000€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede do New Yorku s Air Serbia z krajín bývalej Juhoslávie za 1000 eur.

New York s Air Serbia v biznis triede

Air Serbia prevádzkuje priame lety z Belehradu (BEG) na letisko JFK v New Yorku. V biznis triede je teraz možné cestovať na tejto trase za 1000 eur. Za zhruba rovnakú cenu sú letenky dostupné aj pri odlete zo Záhrebu a Skopje.

Prvý možný odlet z Európy do USA je 16. septembra 2021. Návrat je možný do konca roka 2021. Lety sú prevádzkované s Airbus A330 s lie flat sedadlami.

Rezervačná trieda W. Air Serbia nepatrí do žiadnej z troch veľkých svetových aliancií leteckých spoločností. Míle za ich lety je ale možné pridávať do vernostného programu Etihad Guest, kde za túto rezervačnú triedu dostanete minimálne 110% míľ a do programu MilleMiglia od Alitalia, v ktorom dostanete minimálne 175% míľ. O vernostnom programe Etihad Guest a dalších vernostných programoch veľkých leteckých spoločností mimo troch veľkých aliancií som už písal v tomto blogu.

Letenky by som opäť odporúčal hľadať na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke leteckej spoločnosti. Letenky by mali byť v predaji do 19. mája 2021.

—————————————-

Ak chcete byť byť pravidelne informovaní o akciových letenkách v biznis triede a o najnovších správach zo sveta leteckých spoločností, pridajte si stránku Dvere Sveta Dokorán medzi vaše obľúbené položky na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment