Home Vernostné programy Ľahký Sixt status match s leteckými programami

Ľahký Sixt status match s leteckými programami

by Karol
0 comment

Sixt, jedna z najväčších autopožičovní na svete ponúka jednoduchú možnosť ako získať prostredníctvom status match kartu Gold, alebo Platinum. Jedná sa o jednoduchú možnosť v prípade ak ste držiteľom vyššie statusu v niektorom z vybraných vernostných programov leteckých spoločností a hotelových sietí. Status match je možný prostredníctvom vernostných programov 50 leteckých spoločností a niekoľkých hotelových sietí.

Hlavné benefity karty Gold:

*exkluzívne ponuky pre Gold členov

*zľava až do 10% pri prenájme auta

*preferred mobility

Hlavné benefity Platinum karty:

*zlava až 15% pri prenájme auta

*upgrade zadarmo v prípade dostupnosti

*exkluzívne prepážky a parkovanie

Status match so Sixt

Celý zoznam leteckých spoločností a hotelových sietí, pri ktorých je možný status match nájdete priamo na webovej stránke Sixt. Ja vyberám iba niekoľko najväčších vernostných programov (leteckých spoločností):

Aeroflot, Air Europa, American Airlines, Avianca, Cathay Pacific, China Airlines, Czech Airlines, Delta, El Al, Emirates, Ethiopian Airlines, Finnair, Flying Blue, Malaysia Airlines, Miles and More, Oman Air, Qatar Airways, Royal Air Maroc, Royal Jordanian, S7 Airlines, SAS, Singapore Airlines, TAP Air Portugal, Turkish Airlines, Thai Airways, alebo Virgin Atlantic.

Z hotelových programov sú to napríkad Marriott Bonvoy, Kempinski, alebo Radisson Rewards.

Po kliknutí na konkrétnu leteckú spoločnosť, alebo vernostný program na webovej stránke Sixt sa vám zobrazí konkrétny status match k vášmu statusu.

Vernostný program ktorej leteckej spoločnosti môže byť pre vás najvýhodnejší môžete zistiť v tomto blogu.


0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment