Home Akciové letenky Star Alliance: Tri promo akcie na letenky do Grécka

Star Alliance: Tri promo akcie na letenky do Grécka

by Karol
0 comment

Grécka letecká spoločnosť Aegean Airlines momentálne ponúka tri nezávisle akcie na letenky do Grécka. Z týchto promo akcií je možné dve z nich kombinovať. V dvoch prípadoch sa jedná o zľavy na letenky a pri tretej je možné získať dvojnásobok míľ. Napríklad za jednu spiatočnú letenku z Viedne do Atén v biznis triede za 260 eur môžete dostať až 12 000 míľ.

Aegean Airlines sú súčasťou Star Alliance a patria medzi jedny z tých lepších európskych leteckých spoločností (moju recenziu Aegean nájdete tu). Aegean Airlines lietajú z Viedne na priamych letoch do Atén a Heraklionu na Kréte. Lety do Atén sú prevádzkované aj z dalších stredoeurópskych krajín. Zľavy sú dostupné do všetkých destinácií v Grécku.

Zľava 50 eur na letenky do Grécka

Zľava 50 eur na všetky medzinárodné lety Aegean Airlines do Grécka pri letoch do 31. októbra 2021. Dnes (20.5.2021) je posledný deň, kedy je možné využiť túto akciu. Potrebné je zadať promo kód: GREECEISOPEN

Podrobnosti o tejto ponuke nájdete tu.

Zlava až 30% na všetky letenky do Grécka

Názov ďalšej ponuky Aegean je Sunshine discount. Čím vyšší je rozdiel v teplote medzi odletovým letiskom a destináciou, tým vyššiu dostanete zľavu. Maximálna výška zľavy je 30%. Všetky odlety z Viedne do Grécka majú už niekoľko dní zľavu 30%.

Akcia je platná na všetky letenky zakúpené do 31. decembra 2021. Cestovať je možné až do konca marca 2022. Akcia je platná iba pre niektoré európske krajiny. V zozname sa nachádza napríklad Rakúsko a Poľsko, ale akcia neplatí na odlety z Maďarska a Čiech.

Aktuálnu výšku zľavy si môžete overiť priamo na webovej stránke Aegean. Promo kód sa mení podľa “rozdielu teplôt” a webová stránka ho automaticky vyplní ak pôjdete cez promo stránku. Zľava sa zobrazí až po výbere konkrétnych letov.

Dvojnásobok míľ do Miles+Bonus

Na všetky letenky Aegean Airlines zakúpené od 19.5. do 8.6.2021 získate dvojnásobok míľ do vernostného programu Aegean Airlines Miles+Bonus. Akcia platí na lety do 31. októbra 2021. Nie je potrebná žiadna registrácia na túto ponuku. Pri kúpe letenky ale musíte uviesť číslo vašej karty Miles+Bonus. Táto ponuka je kombinovateľná s 50 eur zľavou, alebo 30% zľavou na letenky.

Miles+Bonus je jeden z najzaujímavejších vernostných programov ak je vaším cieľom zisk statusu Star Alliance Gold. Miles+Bonus je tiež mojím hlavným programom Star Alliance. Viac o tomto vernostnom programe sa môžete dočítať v tomto staršom blogu.

Za jednu spiatočnú letenku v biznis triede do Atén môžete získať až 12 000 míľ. Využitím 30% zľavy môžete letieť v biznis triede z Viedne do Atén za 260 eur (cena spiatočnej letenky). Z Budapešti využitím 50 eur zľavy sa dostanete do Atén v biznis triede za 270 eur.

Za spiatočnú letenku v biznis triede na týchto trasách dostanete 5000 míľ. S 100% bonusom to bude teda 10 000 míľ. Ak máte status Silver, dostanete ešte navyše 1000 míľ a v prípade Gold je to 2000 míľ. Pozor, bonus sa nepočíta do statusových míľ. Bonusové míle sa dajú využiť iba na výber leteniek. Pri správnom využití môže mať 10 000 míľ hodnotu aj vyše 200 eur (na najvýhodnejšie využitie ale budete musieť na účte mať viac ako 10 000 míľ). Podmienky akcie. Do ostatných vernostných programov Star Alliance bonusové míle nezískate a míle dostanete podľa individuálnych tabuliek každého vernostného programu.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment