Home Akciové letenky Biznis trieda: USA z Paríža a Sofie od 970 eur

Biznis trieda: USA z Paríža a Sofie od 970 eur

by Karol
0 comment

Z Paríža do New Yorku v biznis triede so Star Aliance, Oneworld a SkyTeam už od 970 eur. Do väčšiny veľkých miest v USA sa dostanete v biznis triede s Oneworld zo Sofie za 1180 eur.

New York v biznis triede s TAP Air Portugal

Najlacnejšie letenky do New Yorku z Paríža sú dostupné za 970 eur pri letoch s TAP Air Portugal. Cestovať je možné až do polovice apríla 2022. Moja recenzia biznis triedy TAP Air Portugal na Airbus A330neo. Do väčšiny vernostných programov Star Alliance dostanete za lety v biznis triede TAP Air Portugal 200% míľ.

SkyTeam a Oneworld do New Yorku

Letecké spoločnosti Oneworld (American Airlines, British Airways, Iberia a Finnair) a SkyTeam (Air France, KLM a Delta) majú v ponuke letenky v biznis triede z Paríža do New Yorku za 1090 eur. V oboch prípadoch je možné cestivať od konca októbra 2021 až do konca apríla 2022.

Letenky Oneworld by mali byť oficiálne v predaji až do 31. júla 2021. Z predaja ale môžu byť stiahnuté kedykoľvek aj pred týmto dátumom. SkyTeam neuvádzajú dobu platnosti tejto akcie.


Letenky opäť odporúčam vyhľadávať na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke konkrétnej leteckej spoločnosti.

USA zo Sofie

Zo Sofie je možné letieť v biznis triede do väčšiny veľkých miest v kontinentálnych USA za 1180 eur. Jednou z výnimiek, kam sú ceny leteniek podstatne vyššie je napríklad New York. Lety sú s leteckými spoločnosťami skupiny Oneworld (American Airlines, British Airways, Iberia a Finnair). Dobrá dostupnosť leteniek od konca novembra 2021 až do konca apríla 2022.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment