Home Akciové letenky Portoriko v biznis triede z Paríža za 1050 eur

Portoriko v biznis triede z Paríža za 1050 eur

by Karol
0 comment

Portoriko v biznis triede s leteckými spoločnosťami skupiny Oneworld za 1050 eur. Ceny spiatočných leteniek.

Biznis trieda: Portoriko

Odlet je možný z parížskych letísk Charles de Gaulle (CDG) a Orly (ORY). Prílet je na letisko v hlavnom meste San Juan (SJU). Cestovať je možné s leteckými spoločnosťami Iberia, American Airlines a British Airways.

Cestovať je možné od začiatku novembra 2021 až do júna 2021. Letenky je potrebné zakúpiť minimálne 150 dní pred odletom. Oficiálne by mali byť letenky v predaji až do 31. júla 2021. Akcia ale môže byť ukončená aj kedykoľvek pred týmto dátumom.

Ako vždy by som odporúčal letenky najprv vyhľadávať na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke Iberie, alebo American Airlines. Koľko míľ dostanete do vášho vernostného programu Oneworld si môžete overiť na Where to credit. Množstvo míľ môžete maximalizovať dvoma prestupmi v USA. Dostupné sú aj lety s Iberiou s jedným prestupom v Madride, alebo s American Airlines s jedným prestupom v kontintálnych USA.

Minimálny pobyt je jeden týždeň. Maximálny pobyt je jeden rok.

———————————

Ak chcete byť byť pravidelne informovaní o akciových letenkách v biznis triede a o najnovších správach zo sveta leteckých spoločností, pridajte si stránku Dvere Sveta Dokorán medzi vaše obľúbené položky na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment