Home Akciové letenky 2021/22 biznis trieda: USA z Helsínk/ Madridu 930€

2021/22 biznis trieda: USA z Helsínk/ Madridu 930€

by Karol
0 comment

Biznis trieda z Helsínk, Madridu a pobaltských krajín do USA s leteckými spoločnosťami skupiny SkyTeam od 930 eur. Cestovať je možné od augusta 2021 až do polovice júna 2022.

Biznis trieda SkyTeam z Helsínk do USA

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede z Helsínk: San Francisco, Seattle, Boston a Washington 930 eur, Miami a Houston 970 eur, Chicago 1030 eur, Los Angeles 1050 eur.

Letenky za podobné ceny nájdete aj do mnohých iných veľkých miest v kontinentálnych USA. Cestovať je možné s Air France, KLM a Delta Airlines.

Letenky by som ako vždy odporúčal hľadať najrpv na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke konkrétnej leteckej spoločnosti. Zdá sa ale, že najlacnejšie letenky ponúka v tomto prípade Air France.

Letenky z Tallinnu, Rigy a Vilniusu sú niekoľko desiatok eur drahšie ako pri odlete z Helsínk. Pri týchto letenkách je kratší európsky let na palube airBaltic.

SkyTeam má v ponuke akciové ceny leteniek v biznis triede do USA aj pri odlete z Madridu. Tieto letenky sú ale zhruba o 150 eur drahšie ako pri odlete z Helsínk.

Akciové letenky v biznis triede s leteckými prepravcami zo skupiny Oneworld zo Sofie a Paríža do USA už od 1190 eur, o ktorých som písal v tomto staršom blogu sú tiež stále dostupné.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment