Home Akciové letenky Biznis Turkish Airlines: Budapešť – Bangkok 1280€

Biznis Turkish Airlines: Budapešť – Bangkok 1280€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede s Turkish Airlines na trase Budapešť – Bangkok za 1280 eur. Cestovať je možné od konca októbra 2021 až do konca júna 2022.

Turkish Airlines biznis trieda Budapešť – Bangkok za 1280 eur

Veľmi dobrá dostupnosť leteniek počas celého obdobia až do 30. júna 2022. Rezervačná trieda J na sektoroch Budapešť – Istanbul a aj Istanbul – Bangkok. Koľko míľ dostanete do vášho vernostného programu Star Alliance si jednoducho overíte na Where to credit. Napríklad v Miles&More dostanete za tieto letenky 150% míľ, Turkish Airlines Miles&Smiles 135% a TAP Air Miles&Go 200% míľ. Vo väčšine ostatných vernostných programoch to bude 100% míľ (preletenej vzdialenosti).

Lety z Istanbulu do Bangkoku sú na Airbus A330. Lie-flat sedadlá Turkish Airlines na Airbus A330 v biznis triede sú v konfigurácii 2-2-2 v jednom rade . Tieto sedadlá neposkytujú priamy prístup do uličky pre všetkých pasažierov, sú ale jednými z najpohodlnejších typov sedadiel na spánok. Catering Turkish Airlines a lounge v Istanbule sú považované za jedny z najlepších na svete.

Letenky by som odporúčal kupovať priamo na webovej stránke Turkish Airlines. Najrýchlejšie vyhľadávanie dostupných termínov poskytuje Google Flights. O dôvodoch prečo sa vyhnúť kupovaniu leteniek cez online predajcov leteniek som už písal v tomto staršom blogu.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment