Home Hotelové siete 10% kredit na rezervácie Booking.com (max. 200€)

10% kredit na rezervácie Booking.com (max. 200€)

by Karol
0 comment

Booking.com ponúka kredit vo výške 10% z hodnoty vašej najbližšej rezervácie ubytovania. Tento kredit budete môcť využiť na budúce rezervácie ubytovania po absolvovaní vášho pobytu. Maximálna možná hodnota kreditu je 200 eur.

Booking.com kredit na budúce rezervácie

Kredit 10% je navyše oproti akýmkoľvek prípadným zľavám, ktoré máte na Booking.com ako Genius členovia.

Na túto ponuku je potrebné sa zaregistrovať do 31. júla 2021 vo vašej mobilnej aplikácii. Rezerváciu ubytovania musíte realizovanať tiež na mobilnej aplikácii a to do 1. septembra 2021. Pobyt je možný až do 31. decembra 2021. Jedná sa o jednorazovú ponuku, ktorú je možné využiť iba raz (prvá rezervácia ubytovania po registrácii na akciu).

Po check out z ubytovania by ste mali do dvoch týždňov dostať kredit do vašej peňaženky na Booking.com vo výške 10% hodnoty rezervácie (bez poplatkov a táx). Tento kredit budete môcť využiť na rezervácou ubytovania počas nasledujúcich 12 mesiacov.

Viac informácií o podmienkach nájdete tu. Aby ste sa na akciu mohli zaregistrovať, budete potrebovať najnovšiu verziu aplikácie (28.8 na iOS, alebo 27.5 na Androide).

Osobne som sa zatiaľ iba zaregistroval na túto ponuku. S rezerváciou hotela čakám pokiaľ nebudem potrebovať ubytovanie vo vyššej hodnote, aby som maximalizoval výšku budúceho kreditu.

Iba členovia Booking.com z Európskej Únie môžu využiť túto promo akciu.

——————————-
Letecké spoločnosti poskytujúce ubytovanie zadarmo pre tranzitných pasažierov pri dlhších prestupoch (v nepandemických časoch).

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment