Home Vernostné programy Emirates: 1 míľa za každú minútu pobytu v Dubaji

Emirates: 1 míľa za každú minútu pobytu v Dubaji

by Karol
2 komentáre

Letecká spoločnosť Emirates ponúka pri príležitosti výstavy Expo 2020 možnosť získať jednu míľu do vernostného programu Skywards za každú minútu strávenú v Dubaji. Ponuka platí na všetky pobyty od 1. októbra 2021 až do 31. marca 2022.

Míle s Emirates za pobyt v Dubaji

Ponuka platí pri letoch do Dubaja s leteckou spoločnosťou Emirates. Akciu je možné využiť aj pri letoch s Flydubai v prípade ak číslo letenky začína číslom 176. Minimálny pobyt je 24 hodín a môže sa jednať aj o stopover pri ceste do ďalšej destinácie. Jednosmerné letenky do Dubaja sú z akcie vylúčené. Dovolenku v Spojených Arabských Emirátoch môžete pravdaže stráviť aj v Abu Dhabi, alebo Sharjah. Podstatné je pricestovať na lete Emirates.

Najväčším problémom tejto akcie je, že maximálne je možné získať 5000 míľ. To predstavuje menej ako štyri dni strávené v krajine. Ak ale plánujete cestu do Dubaja, môžete takto veľmi jednoducho získať míle navyše do programu Skywards.

Na túto ponuku je potrebné sa zaregistrovať do 31. marca 2022. Všetky letenky musia byť vystavené po 1. auguste 2021. Míle sa započítajú iba jedenkrát a to za prvú návštevu.

Ak ešte nie ste členom Skywards, v tomto blogu nájdete zoznam najzaujímavejších vernostných programov na kreditovanie míľ za lety s Emirates.

2 komentáre

Súvisiace články

2 komentáre

Míle zadarmo od Miles&More, Etihad, Qatar a Emirates - Dvere sveta dokorán 2. septembra 2021 - 9:31

[…] Vernostné programy […]

Reply

Leave a Comment