Home Akciové letenky 2021/22 Swiss biznis trieda do Sao Paula za 799€

2021/22 Swiss biznis trieda do Sao Paula za 799€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede zo Španielska do Sao Paula so Swiss Air Lines a Lufthansou za 799 eur. Do Brazílie je možné cestovať napríklad z Madridu a Barcelony až do konca júna 2022. Návrat je možný aj v priebehu júla 2022.

Swiss a Lufthansa v biznis triede do Sao Paula

Najlacnejšie letenky nájdete pri odlete z Valencie a Palma de Mallorca. Letenky z Madridu a Barcelony sú len o pár eur drahšie.

799 eur je cena v najlacnejšej Bussines saver rezervačnej triede, ktorá je nerefundovateľná. Za zhruba 20 až 30 eur navyše je dostupná aj Bussines rezervačná trieda, ktorá je refundovateľná za poplatok. Za 1020 eur je dostupná refundovateľná trieda Business Flex.

Oficiálne by mali byť tieto letenky v predaji do 7. septembra 2021. Swiss Airlines už v minulosti predávali letenky v biznis triede zo Španielska do Sao Paula za 970 eur. Tentokrát sú nielen ceny Saver leteniek nižšie, ale aj Business Flex ceny sú výrazne lacnejšie ako v minulosti. Z tohto dôvodu by som neoddiaľoval kúpu letenky ak by ste mali záujem využiť túto akciu. Je možné, že sa jedná o error fare letenku. Pre porovnanie, letenky v premium economy sú o iba 20 eur lacnejšie ako Business saver rezervačná trieda. Aktualizácia 19.8.2021: letenky sú stále v predaji aj po vyše 24 hodinách po publikacii a preto by sa nemalo jednať o error fare.

Pri kúpe letenky by som odporúčal lety so Swiss Air Lines, ktorí majú lepšie sedadlá v biznis triede ako Lufthansa. O dôvodoch prečo sa vyhýbam letom v biznis triede s Lufthansou som už písal v tomto staršom blogu.

Letenky je najjednoduchšie vyhľadávať na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke Swiss Air Lines. Lety medzi Zurichom a Sao Paulom sú na Boeing 777. Lufthansa medzi Frankfurtom a Sao Paulom lieta na Boeing 747.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment