Home Akciové letenky Air France/ KLM biznis do USA za 830€ z Helsínk

Air France/ KLM biznis do USA za 830€ z Helsínk

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede s Air France/ KLM a Delta Airlines z Helsínk do USA už za 830 eur. Cestovať je možné od augusta 2021 až do júla 2022.

Air France/ KLM majú v predaji veľmi zaujimavé letenky v biznis triede do USA aj pri odlete zo Španielska. Tieto letenky sú ale zhruba o 100 až 200 eur drahšie ako pri odlete z Fínska. V tomto blogu preto nebudem publikovať letenky zo španielskych miest. Na Google Flights ale jednoducho nájdete aj tieto letenky.

Air France/ KLM a Delta do USA v biznis triede

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede z Helsínk s Air France/ KLM a Delta Airlines: San Jose a Key West 830 eur, Tampa 840 eur, Charlotte 860 eur, Miami 880 eur, Orlando, Washington a Chicago 890 eur, Philadelphia 920 eur, Dallas 935 eur, San Diego a Denver 970 eur.

Akciové letenky sú dostupné aj do ďalších miest v USA. Ja som vybral podľa mňa najzaujímavejšie ceny.

Cestovať môžete kombináciou leteckých spoločností Air France, KLM a Delta Airlines. Rezervačná trieda Z. Všetky tri letecké spoločnosti sú súčasťou aliancie SkyTeam.

Letenky by som odporúčal ako vždy hľadať na Google flights a následne kupovať priamo na webovej stránke Air France, ktorá má vo väčšine prípadov najnižšie ceny v tejto promo akcii.

Minimálny pobyt je jeden týždeň (alebo pobyt musí zahŕňať minimálne jednu nedeľu) a maximálny tri mesiace. Najlacnejšie letenky sú vo väčšine prípadov dostupné do apríla 2022. Po tomto termíne sú ceny leteniek pri mnohých destináciach o niečo vyššie.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment