Home Akciové letenky Lima v biznis triede od 910 eur z Nemecka a Madridu

Lima v biznis triede od 910 eur z Nemecka a Madridu

by Karol
0 comment

Lima (Peru) v biznis triede s Air France/ KLM a Latam už od 910 eur. Ceny spiatočných leteniek.

Lima v biznis triede zo Španielska za 910 eur

Najväčšia juhoamerická letecká spoločnosť Latam má v predaji spiatočné letenky v biznis triede z Madridu do Limy za 910 eur. Odlet zo Španielska do Peru je možný len do konca novembra 2021. Dostupnosť leteniek za túto cenu je značne obmedzená, ale je možné nájsť niekoľko dátumov v priebehu októbra a novembra. Na vyhľadávanie týchto dátumov môžete použiť Google Flights.

Cestovať môžete na priamych letoch, alebo s presadaním v Sao Paule. Lety zo Sao Paula do Limy sú ale len v premium economy triede. Premium economy trieda Latam je veľmi podobná biznis triede ponúkanej väčšinou leteckých spoločností na letoch v rámci Európy. Rezervačná trieda Z.

Lima z Nemecka s Air France/ KLM za 1240 eur

Z Nemecka môžete do Limy cestovať s Air France a KLM za 1240 eur. Odlet je možný z Frankurtu, Mníchova, Berlína, Hamburgu a Düsseldorfu. Ceny leteniek sa pohybujú od 1240 do 1270 eur v závislosti od miesta odletu. Letenky by mali byť v predaj do 16. septembra 2021.

Posledný možný odlet z Nemecka do Peru je 30. júna 2022. Návrat je možný do augusta 2022.

Rezervačná trieda O na transkontinentálnych letoch. Za túto rezervačnú triedu nedostanete žiadne míle do mnohých vernostných programov SkyTeam. Kam môžete kreditovať míle za lety Air France/ KLM, alebo Latam si môžete overiť na Where to credit.

Diaľkové lety Air France z Paríža do Limy sú na Airbus A350 a KLM prevádzkuje lety z Amsterdamu do Limy na Boeing 777. V prípade lietadiel Airbus A350 sa jedná o novší model sedadiel, kde má každý pasažier priamy prístup do uličky (1-2-1 konfigurácia). KLM má na Boeing 777 v biznis triede až šesť sedadiel v jednom rade (konfigurácia 2-2-2).

Air France/ KLM ponúkajú pomerne flexibilné možnosti refundácie leteniek pri cestách do 31.3.2022.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment