Home Akciové letenky Lufthansa biznis na Kaukaz od 330€ z CZ, HU a PL

Lufthansa biznis na Kaukaz od 330€ z CZ, HU a PL

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede na Kaukaz z Budapešti, Prahy a z poľských miest už za 330 EUR. Spiatočné letenky s Lufthansou a Austrian Airlines. Cestovať možete vo väčšine prípadov až do polovice júla 2022.

Z Košíc môžete cestovať v biznis triede s Austrian Airlines do Jerevanu za 429 EUR.

Kaukaz v biznis triede s Lufthansou a Austrian Airlines

Odlet Budapešti: Tbilisi 360 eur, Jerevan 370 eur a Baku 420 eur

Z Prahy: Tbilisi 330 eur, Baku 370 eur, Jerevan 380 eur

Z Varšavy, Krakova a ďalších poľských miest: Tbilisi 340 eur, Baku a Jerevan 380 eur

Lety do Baku a Tbilisi sú prevádzkované Lufthansou a lety do Jerevanu sú vo väčšine prípadov na palube Austrian Airlines.

Rezervačná trieda P. V prípade rezervačnej triedy P od Lufthansy nedostanete míle do viacerých vernostných programov Star Alliance. O negatívach tejto rezervačnej triedy Lufthansy som už písal v tomto staršom blogu. Koľko míľ dostanete do vášho vernostného programu si môžete overiť na Where to credit.

Všetky lety sú na Airbus A319 a A320 s európskou biznis triedou, ktorá má rovnaké sedadlá ako ekonomická trieda. V biznis triede ale ostáva vždy stredné sedadlo voľné. Viac informácií o európskej biznis triede nájdete v tomto blogu.

Letenky odporúčam ako vždy najprv vyhľadávať na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke Lufthansy, alebo Austrian Airlines.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment