Home Akciové letenky Finnair biznis A350 priamy let Helsinky -Dubaj 680€

Finnair biznis A350 priamy let Helsinky -Dubaj 680€

by Karol
2 komentáre

Spiatočné letenky v biznis triede na priamych letoch Finnair na trase Helsinky – Dubaj už za 689 eur. Ak by bol pre vás výhodnejší odlet zo Švédska, zo Štokholmu a Gothenburgu môžete v biznis triede s Finnair letieť do Dubaja za 777 eur. Letenky s odletom z ďalších škandinávskych miest a Berlína sú ešte o niečo drahšie.

Dubaj s Finnair v biznis triede na Airbus A350 za 689 eur

Najlacnejšie letenky za 689 eur sú v rezervačnej triede Business Light. O tejto novej rezervačnej triede Finnair, na ktorú si treba dávať špeciálny pozor som už písal v minulosti. Business Light letenky okrem iných nezahŕňajú zadarmo napríkad check-in batožinu, alebo vstup do biznis salónikov. Na palubu si budete môcť zobrať iba dva kusy batožiny vážiace spolu maximálne 10 kilogramov. Ak ste držiteľom statusu Oneworld Saphire, alebo Emerald, check-in batožinu a aj vstup do biznis salónikov budete mať zadarmo.

Business Clasic letenky Finnair so všetkými klasickými benefitmi biznis triedy z Helsínk do Dubaja stoja 888 eur.

Finnair prevádzkujú lety do Dubaja na Airbus Airbus A350 s kvalitnými lie-flat sedadlami v konfigurácii 1-2-1 v jednom rade, kde má každý pasažier priamy prístup do uličky. Ak nemáte vyšší status v aliancii Oneworld, bezplatná rezervácia sedadla je možná až pri online check-in. Finnair ale v biznis triede na Airbus A350 nemajú zlé sedadlá ak by ste si vyberali sedadlá až pred odletom.

Letenky za najnižšiu cenu (689 eur) nájdete od začiatku novembra 2021 až do polovice marca 2022. Ako vždy odporúčam vyhľadávať letenky na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke Finnair.

2 komentáre

Súvisiace články

2 komentáre

Nonstop biznis trieda z Budapešti do Dubaja 1100€ - Dvere sveta dokorán 13. septembra 2021 - 21:57

[…] Akciové letenky […]

Reply
Air France/ KLM biznis trieda do Dubaja 770 eur - Dvere sveta dokorán 20. septembra 2021 - 22:22

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment