Home Akciové letenky Biznis trieda z Viedne: Keňa 1305€, Bangkok 1399€

Biznis trieda z Viedne: Keňa 1305€, Bangkok 1399€

by Karol
0 comment

Biznis trieda z Viedne: Keňa s Air France/ KLM za 1305 eur, Thajsko a Hong Kong s Finnair za 1399 eur. Ceny spiatočných leteniek. V oboch prípadoch odporúčam letenky vyhľadávať najprv na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke konkrétnej leteckej spoločnosti.

Biznis trieda z Viedne: Keňa

Air France a KLM majú momentálne v ponuke letenky v biznis triede z Viedne do Nairobi za 1305 eur. Cestovať môžete od septembra 2021 až do mája 2022. Letenky by mali byť v predaji do 30. septembra 2021.

Rezervačná trieda O. Za túto rezervačnú triedu Air France/ KLM nedostanete žiadne míle do väčšiny vernostných programov SkyTeam. Do ktorých programov míle dostanete si najjednoduchšie overíte na where to credit.

Bangkok a Hong Kong v biznis triede z Viedne s Finnair

S Finnair môžete cestovať v biznis triede do Bangkoku a Hong Kongu za 1399 eur. Letenky za túto cenu do Bangkoku sú dostupné v októbri, novembri a decembri 2021 a potom v máji a júni 2022. Ak by ste chceli cestovať do Hong Kongu, dostupnosť leteniek je aj v iných mesiacoch (okrem januára 2022).

Jedná sa ale o Business Light letenky s mnohými obmedzeniami. Business Light letenky okrem iných nezahŕňajú zadarmo napríkad check-in batožinu, alebo vstup do biznis salónikov. Na palubu si budete môcť zobrať iba dva kusy batožiny vážiace spolu maximálne 10 kilogramov. Bezplatná rezervácia sedadla je možná až pri online check-in (pri kúpe letenky je spoplatnená).

Ak ste držiteľom statusu Oneworld Saphire, alebo Emerald, check-in batožinu a aj vstup do biznis salónikov budete mať zadarmo. Bezplatnú rezerváciu sedadla si budete môcť spraviť tiež už pri kúpe letenky. O Business Light letenkách Finnair som už písal v tomto staršom blogu.

Ak nemáte status Oneworld Sapphire, alebo Emerald, zaujímavejšie môžu byť pre vás letenky Turkish Airlines z Budapešti do Bangkoku za 1300 eur.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment