Home Akciové letenky Lufthansa biznis trieda diaľkové lety z Francúzska od 899 eur

Lufthansa biznis trieda diaľkové lety z Francúzska od 899 eur

by Karol
0 comment

Lufthansa a Swiss biznis trieda z Francúzska do Južnej Ameriky, Afriky, Ázie a na Blízky východ od 899 eur. Jedná sa o companion ponuku, keď musia spolu cestovať minimálne dve osoby.

Cestovať môžete od 1. novembra 2021 až do 30. septembra 2022. Lufthansa a Swiss by mali mať v predaji tieto letenky až do 7. novembra 2021.

Lufthansa/ Swiss biznis trieda z Francúzska

Spiatočné letenky v biznis triede (cena na jednu osobu): Dubaj 899 eur, Nairobi 949 eur, Sao Paulo 999 eur, Bangkok a Rio de Janeiro 1099 eur, Bogota a Johannesburg 1199 eur, Singapur 1249 eur, Buenos Aires 1299 eur a Kapské Mesto 1349 eur.

Odlet je možný z Paríža, Nice, Marseille, Lyonu, Strassbourgu a Toulouse. Ak žijete vo Francúzsku zaujímavé by mohli byť pre vás aj akciové letenky v biznis triede do európskych destinácií a do Tel Avivu a Káhiry. Celú ponuku nájdete na webovej stránke Lufthansy a Swiss. Destinácie akciových leteniek oboch leteckých spoločností nie sú úplne identické.

Google Flights nezobrazuje správne ceny týchto leteniek. Preto je najlepšie vyhľadávať letenky priamo cez vyššie uvedené “landing” stránky Lufthansy a Swiss. Už pri vyhľadávaní leteniek musíte zadať minimálne dve osoby.

Swiss majú v biznis triede lepšie sedadlá ako Lufthansa. Nie do všetkých destinácií budete mať na výber z oboch aeroliniek. Napríklad do Bogoty a Buenos Aires prevádzkuje lety iba Lufthansa.

Jedná sa o rezervačnú triedu P, za ktorú v prípade Lufthansy nedostanete míle do viacerých vernostných programov Star Alliance. Míle nedostanete napríklad do vernostných programov Turkish Airlines, Eva Air, TAP Air Portugal, alebo Aegean Airlines. O rezervačnej triede P od Lufthansy som už písal v tomto staršom blogu.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment