Home Akciové letenky Biznis trieda do Peru, Brazílie a Čile od 940 eur

Biznis trieda do Peru, Brazílie a Čile od 940 eur

by Karol
2 komentáre

Biznis trieda do Peru, Brazílie a Čile z Talianska, Španielska a Portugalska už od 940 eur. Spiatočné letenky s leteckými spoločnosťami Iberia, Latam, TAP Air Portugal a Aeromexico.

Ak by ste momentálne hľadali letenky v biznis triede do Južnej Ameriky, najnižšie ceny nájdete pri odlete z Madridu, Barcelony, Lisabonu, Milána a Ríma. Do dnešného blogu vyberiem niekoľko podľa mňa najzaujímavejších leteniek.

Biznis trieda do Brazílie od 980 eur

Najlacnejšie letenky v biznis triede do Brazílie nájdete pri odlete z Madridu do Sao Paula (GRU letisko). Za spiatočnú letenku na priamom lete s Latam zaplatíte 980 eur. Latam za rovnakú cenu predávajú aj lety na palube Iberie. Jedná sa codeshare lety. Číslo letu bude Latam, ale oba lety môžete absolvovať s Iberiou. Letenka z Barcelony by vás stála 1009 eur. Posledný možný odlet z Európy je v druhej polovici marca 2022.

Z Milána, Ríma a mnohých ďalších väčších talianskych miest môžete letieť do Sao Paula za 1048 eur. Opäť sa jedná o letenky Latam na palube Iberie.

S Iberiou môžete cestovať z Madridu do Rio de Janeira za 1100 eur. Tieto letenky predáva Iberia, nie Latam.

Z Lisabonu môžete cestovať do Sao Paula na priamom lete s TAP Air Portugal za 999 eur. Moja recenzia TAP Air Portugal v biznis triede do Sao Paula. Posledný možný odlet z Portugalska do Brazílie je 31. marca 2022.

Biznis trieda do Peru za 1078 eur

Latam má zaujímavé ceny leteniek zo Španielska aj do Peru. V biznis triede môžete cestovať z Madridu do Limy za 1078 eur. V prípade Peru je posledný možný odlet zo Španielska 30. apríla 2022. Pri ceste do Peru sa jedná o priamy let. Návrat do Európy je s presadaním v Sao Paule, kde let z Limy do Brazílie je v premium economy triede.

Biznis trieda do Čile a Brazílie s Aeromexico

S Aeromexico môžete cestovať z Madridu do Santiago de Chile za 1255 eur a do Sao Paula za 941 eur. Prestup je v Mexico City a za poplatok zhruba 100 eur si môžete urobiť dlhší stop v Mexiku. Cestovať do Čile aj v tomto prípade môžete až do konca marca 2022. Aeromexico je súčasťou aliancie SkyTeam.

Letenky ako vždy odporúčam vyhľadávať na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke konkrétnej leteckej spoločnosti.

2 komentáre

Súvisiace články

2 komentáre

Mexiko v biznis triede z Budapešti za 1320 eur - Dvere sveta dokorán 18. októbra 2021 - 22:31

[…] Akciové letenky […]

Reply
Biznis trieda Severná Amerika zo Španielska 1200€ - Dvere sveta dokorán 22. októbra 2021 - 17:18

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment