Home Akciové letenky Biznis trieda Severná Amerika zo Španielska 1200€

Biznis trieda Severná Amerika zo Španielska 1200€

by Karol
0 comment

Ak plánujete cestu do Sevenej Ameriky v roku 2022, SkyTeam, Oneworld a aj Star Alliance majú momentálne v predaji letenky v biznis triede zo Španielska do USA a Kanady za 1200+ eur. Cenovo najzaujímavejšie sú letenky na zapádne pobrežie. Cestovať môžete od začiatku apríla až do konca septembra 2022.

Biznia trieda do Severnej Ameriky zo Španielska

Odlet je možný z väčšiny veľkých španielskych miest. Sú to napríklad Madrid, Barcelona, Valencia, Bilbao, alebo Palma de Mallorca.

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede: Chicago 1200 eur, Toronto 1230 eur, Vancouver a Boston 1250 eur, San Francisco, Seattle, Washington a New York 1260 eur, Miami 1290 eur a Los Angeles 1310 eur. Podobné ceny nájdete aj pri letoch do dalších veľkomiest v kontinentálnych USA a Kanade. Výnimkou je napríklad Anchorage.

Cestovať môžete so SkyTeam (Air France, KLM a Delta Airlines), Oneworld (Iberia, British Airways a American Airlines) a Star Alliance (Lufthansa, Air Canada, Swiss, United Airlines a TAP Air Portugal).

Ako vždy odporúčam vyhľadávať letenky na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke konkrétnej leteckej spoločnosti.

Koľko míľ dostanete do vášho vernostného programu si môžete overiť na Where to credit.

Akciové letenky v biznis triede do Južnej Ameriky od 910 eur.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment