Home Akciové letenky Južná Amerika v biznis triede z Madridu od 940 eur

Južná Amerika v biznis triede z Madridu od 940 eur

by Karol
0 comment

Južná Amerika v biznis triede z Madridu s Latam a Lufthansou/ Swiss Air Lines už od 940 eur.

Južná Amerika z Madridu s Latam

Spiatočné letenky v biznis triede s Latam Airlines z Madridu: Sao Paulo 940 eur, Lima 970 eur, Cuzco a Asuncion 1050 eur, Buenos Aires 1090 eur, Montevideo 1110 eur, Mendoza 1150 eur a Cordoba 1170 eur.

Vo väčšine prípadov je odlet z Madridu možný až do konca apríla 2022. Lety sú s presadaním buď v Sao Paule, Santiagu de Chile, alebo Lime. Väčšina letov v rámci Južnej Ameriky je v premium ekonomickej triede, ktorá je viac menej identická s európskou biznis triedou (rovnaké sedadlá ako v ekonomickej triede s blokáciou stredného sedadla).

Moja recenzia biznis triedy Latam Airlines.

Latam minulý rok odišli z Oneworld, ale míle za ich lety môžete stále zbierať do viacerých ich partnerských vernostných programov. Napríklad v Miles and More dostanete za biznis triedu 200% míľ (nejedná sa o statusové míle).

Rio de Janeiro s Lufthansou a Swiss za 970 eur

S Lufthansou a Swiss môžete cestovať v biznis triede z Madridu a Barcelony do Rio de Janeira už za 970 eur. Prvé odlety za túto cenu sú dostupné od konca februára 2022. Cestovať môžete až do októbra 2022. V prípade letov cez Zürich je diaľkový let na palube Edelweiss Air, ktorá je dcérskou spoločnosťou Swiss.

Rezervačná trieda P. Za lety Edelweiss môžete získať míle iba do Miles and More a MileagePlus od United Airlines. Za rezervačnú triedu P od Lufthansy dostanete míle tiež len do niektorých vernostných programov Star Alliance.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment