Home Akciové letenky Zľava do 20% na letenky Qatar Airways

Zľava do 20% na letenky Qatar Airways

by Karol
0 comment

Zľava do 20% na letenky Qatar Airways pre členov ich vernostného programu Privilege Club. Členstvo je bezplatné a po zakúpení letenky by ste nemali mať žiadny problém zmeniť číslo vernostného programu vo vašej rezervácii ak by ste míle chceli kreditovať iným leteckým spoločnostiam Oneworld.

Letenky musia byť zakúpené do 25. decembra 2021. Cestovať môžete od 14. decembra 2021 do 30. októbra 2022. Pri vyhľadávaní leteniek musíte zadať promo kód: EURPCFLASH

Akcia platí iba pri odletoch z Európy.

Zľava s Qatar Airways

Promo kód môžete uplatnit pri cestách v ekonomickej a aj biznis triede. Zľavu ale nedostanete na všetky rezervačné triedy. Zdá sa, že zľava nie je aplikovaná napríklad na Business Lite letenky. Toto je ale všeobecný problém pri všetkých podobných promo akciách od Qatar Airways. Výška zľavy je často tiež nižšia ako 20%.

Ak ale plánujete v najbližšej dobe kupovať letenku od Qatar Airways, využitím tejto ponuky by ste mohli ušetriť aspoň nejaké peniaze.

Ja som bol zvedavý akú výslednú cenu letenky dostanem pri letoch z Varšavy do Bangkoku. Aktuálne spiatočné letenky v biznis triede s Qatar Airways na tejto trase stoja 1590 eur. Použitím promo kódu bola cena letenky znížená na 1460 eur.

Qatar Airways poskytuje úplnú refundáciu všetkých leteniek pri letoch do 30. mája 2022.

O už spomínaných Business Lite letenkách som už písal v tomto staršom blogu: Qatar Airways zavádza nové Light letenky

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment