Home Akciové letenky Bangkok v biznis triede z Budapešti 1210€, zo Švédska 920€

Bangkok v biznis triede z Budapešti 1210€, zo Švédska 920€

by Karol
0 comment

Bangkok z Budapešti v biznis triede za 1210 eur a zo Štokholmu a Gothenburgu za 920 eur.

Bangkok a Phuket z Budapešti s Finnair

S Finnair môžete cestovať v biznis triede z Budapešti do Bangkoku za 1210 eur a na Phuket za 1450 eur. Letenky je najjednoduchšie vyhľadávať cez Google Flights, kedže v niektorých mesiacoch letenky za tieto ceny nie sú vôbec dostupné. Cestovať je možné až do konca novembra 2022.

Jedná sa business light (I) rezervačnú triedu s mnohými obmedzeniami. V cene nie je zahrnutý napríklad vstup do biznis salónikov, check-in batožina, alebo rezervácia sedadla. Ak ste držiteľom statusu Oneworld Sapphire, alebo Emerald, všetky benefity biznis triedy by ste mali bez príplatku aj v prípade light leteniek. Viac o business light letenkách som už písal v minulosti: Finnair Business light letenky bez batožiny a loungu

Za klasickú letenku so všetkými benefitmi biznis triedy s Finnair z Budapešti do Bangkoku by ste zaplatili 1488 eur.

Bangkok z Budapešti s Air France/ KLM za 1330 eur

Ak nie ste dražiteľom Oneworld Sapphire, alebo Emerald, zaujímavejšie by pre vás mohli byť letenky z Budapešti do Bangkoku od Air France a KLM. Za spiatočnú letenku v biznis triede by ste zaplatil 1330 eur. Cestovať do Thajska môžete v tomto prípade do decembra 2022.

Všetky letenky Air France/ KLM zakúpené do 1. februára 2022 pri cestách do 1. júla 2022 môžete vymeniť za voucher, ktorý je následne plne refundovateľný.

Snažte sa vyhnúť všetkým letom Air France na Boeing 777 so zastaranými angled flat sedadlami. Tieto jednoducho rozpoznáte v popise letu podľa konfigurácie sedadiel 2-3-2 v jednom rade. Niektoré lety lety do Bangkoku prevádzkujú Air France aj na Boeing 777 s kvalitnými lie-flat sedadlami v konfiguracii 1-2-1 a aj s úplne novými Airbus A350. KLM nasadzujú do Bangkoku Boeing 777 s lie-flat sedadlami v konfiguracii 2-2-2.

Bangkok v biznis triede zo Švédska za 920 eur

O letenkách v biznis triede zo Štokholmu a Gothenburgu do Bangkoku za 920 eur som už písal v minulosti. Táto veľmi zaujímavá ponuka je ešte stále aktívna a preto som sa rozhodol ju ešte raz pripomenúť.

Opäť sa jedná o rezervačnú triedu O a cestovať môžete až do konca júna 2022.

V prípade letov Air France a KLM z Maďarska a Švédska Google Flights zobrazuje vyššie ceny ako tie čo nájdete priamo na webovej stránke KLM. Google Flights ale aspoň správne zobrazí dátumy s najnižšími cenami leteniek.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment