Home Vernostné programy ITA Airways zasiela virtuálne vernostné karty. Skontrolujte si email

ITA Airways zasiela virtuálne vernostné karty. Skontrolujte si email

by Karol
0 comment

Vernostný program Volare od ITA Airways ponúkal na jeseň 2021 veľmi jednoduchý status match od 24 leteckých spoločností. ITA Airways ale až v týchto dňoch rozposlali mailom virtuálne vernostné karty pre svojich členom. Ak ste boli úspešný v status match akcii, pozrite sa vo svojom emailovom účte či ste kartu dostali. Ja som svoju našiel náhodne v schránke “promotions” v mojom Gmail účte.

ITA Airways sú aerolinky, ktoré nahradili zaniknutú Alitaliu: Alitalia končí, nahrádzajú ju nové aerolinky ITA

Virtuálne vernostné karty od ITA Airways/ Volare

Program Volare mal začať plne fungovať od 1. januára 2022. Ak si ale otvoríte aj teraz váš online účet, okrem svojho mena v ňom nenájdete skoro žiadne ďalšie informácie. Pri otvorení účtu noví členovia dokonca nedostali ani číslo vernostnej karty. Z tohto dôvodu je email s virtuálnou kartou veľmi dôležitý, lebo je to jediné miesto, kde môžete nájsť číslo vašej karty.

Na prvý pohľad môžete v emaily veľmi ľahko prehliadnuť vaše osobné údaje na karte. Tieto sú v mojom prípade skoro nečitateľné. Vernostná karta je tmavomodrej farby s čiernymi písmenami. Až po zväčšení screenshotu sa mi podarilo prečítať moje osobné údaje. Všetky vyššie statusy sú platné do 1. januára 2023.

Online účty Volare by mali byť plne funkčné od 1. marca 2022 a od tohto dátumu by ste mali mať možnosť využívať získané míle. Benefity vyššieho statusu ako napríkad vstup do biznis salónikov, check-in pri prepážkach biznis triedy, fast track, alebo prednostný vstup na palubu lietadla by ste mali mať možnosť využívať už teraz. Všetky benefity by mali byť dostupné aj pri letoch s ostatnými leteckými spoločnosťami SkyTeam.

https://www.itaspa.com/en_it/homepage.html

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment