Home Akciové letenky Biznis trieda Dominikánska republika z Holandska za 1150€

Biznis trieda Dominikánska republika z Holandska za 1150€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede z Amsterdamu do Santo Dominga v Dominikánskej republike už za 1150 euro.

Biznis trieda: Dominikánska republika s Iberiou

Najlacnejšie letenky z Amsterdamu do Santo Dominga nájdete s leteckou spoločnosťou Iberia už za 1150 euro. Pri všetkých letoch sa presadá v Madride, ale je možné vyberať aj lety s ďalším prestupom v USA na palube American Airlines ak by ste chceli maximalizovať množstvo získaných míľ. Iberia a aj American Airlines sú súčasťou aliancie Oneworld.

Cestovať môžete v mesiacoch február a marec 2022. Priamy let z Madridu do Santo Domingo prevádzkuje Iberia na Airbus A330. Moja recenzia biznis triedy Iberie na diaľkovom lete na Airbus A330: Recenzia: Iberia biznis trieda z Madridu do Čile

Santo Domingo s Air France/ KLM

S Air France/ KLM môžete cestovať v biznis triede z Amsterdamu do Santo Dominga za 1250 euro. V tomto prípade je posledný možný odlet z Amsterdamu až koncom októbra 2022. Rezervačná trieda O. Air France/ KLM sú súčasťou aliancie SkyTeam.

Let s KLM je s presadaním v Panama City, pričom prípoj do Santo Dominga je na palube panamskej leteckej spoločnosti Copa Airlines. Do Panama City lieta KLM na Boeing 777 a Boeing 787. Z týchto dvoch lietadiel má B787 kvalitnejšie sedadlá s konfiguráciu 1-2-1 v jednom rade. Na B777 má KLM starší typ lie-flat sedadiel v konfigurácii 2-2-2 v jednom rade.

Air France lieta do Santo Dominga na priamych letoch z Paríža (po ceste z Európy je krátke technické zastavenie na letisku Punta Cana v Dominikánskej republike.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment