Home Akciové letenky Biznis trieda: Lima z Madridu s Latam 830€

Biznis trieda: Lima z Madridu s Latam 830€

by Karol
1 comment

Biznis trieda Madrid – Lima za 830 euro. Ceny spiatočných leteniek s Latam Airlines. Jedná sa o priame lety na Boeing 787, ale niektoré spoje sú možné aj s presadaním v Sao Paule.

Biznis trieda: Lima s Latam

Momentálne som na letisku a v rýchlosti som našiel dostupnosť leteniek zhruba do konca mája 2022. Letenky vyhľadávajte na Google Flights. Mne Google Flights zobrazoval najnižšie ceny za cca 1000 euro. Po kliknutí na konkrétny dátum sa ale cena znížila na 830 euro. Letenku kupujte priamo s Latam. Ak by ste chceli využiť túto akciu, odporučil by som moc neodkladať kúpu letenky.

Latam je celkom dobrá letecká spoločnosť pokiaľ necestujete v jednom z ich Boeing 767 so staršími sedadlami. Nižšie nájdete moje recenzie Latam na diaľkových lietadlách a aj v premium economy triede.

Recenzia sedadiel Latam na Boeing 787: Recenzia Latam Airlines biznis trieda

Recenzia diaľkového letu Latam z Európy do Južnej Ameriky: Recenzia: Latam biznis trieda Sao Paulo – Frankfurt

Prípadný let z Limy do Sao Paula je v premium economy, alebo ekonomickej triede: Latam premium economy. Pohodlie za rozumú cenu

Latam nepatrí ani do jednej z troch veľkých aliancií leteckých spoločností. Míle ale môžete pridávať napríklad do vernostných programov Qatar Airways, Delta Airlines, alebo Miles and More.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

New York v biznis triede už za 920€ - Dvere sveta dokorán 3. februára 2022 - 0:12

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment