Home Akciové letenky New York v biznis triede už za 920€

New York v biznis triede už za 920€

by Karol
0 comment

New York v biznis triede zo Švédska, Paríža a Milána už od 920 euro. Vo všetkých prípadoch budem písať o cenách spiatočných leteniek.

New York v biznis triede zo Švédska s Oneworld za 920 euro

Jedná sa o companion ponuku, keď musia spolu cestovať minimálne dve osoby. Už pri vyhľadávaní leteniek musíte zadať aspoň dve osoby aby ste dostali cenu 920+ euro. Odlietať môžete zo Štokholmu a Gothenburgu.

Letenky sú dostupné v termínoch od 8. februára do 10. apríla 2022. Je dosť pravdepodobné, že posledný deň tejto promo akcie je 3. február 2022.

Letieť môžete s British Airways, Finnair, American Airlines a Iberiou. Dostupný je aj priamy let Finnair zo Štokholmu do New Yorku. Finnair sa v poslednej dobe stali známymi v negatívnom zmysle svojim Bussines Light letenkami bez check-in batožiny a bez vstupu do biznis salónikov. V prípade týchto leteniek sú všetky pôvodné benefity biznis zahrnuté aj na letoch Finnair.

Rezervačná trieda I.

Vyhľadávanie leteniek môže byť mierne komplikované. Finnair a American Airlines mi dali najnižšie ceny 990 euro. Priamo na webovej stránke British Airways som dostal podstatne vyššiu cenu leteniek. Vyhľadávaním cez Momondo som sa ale dostal na ponuku British Airways za 930 euro (priamy let s Finnair). Orbitz mi tieto letenky nacenil na 920 euro. Google Flights nezobrazil správne ceny leteniek.

New York s La Compagnie z Milána za 1098 euro

La Compagnie je francúzska letecká spoločnosť, ktorá spustí od 15. apríla 2022 priame lety z Milána do New Yorku. La Compagnie lietajú výlučne na Airbus A321neo a v ich lietadlách sú exkluzívne iba sedadlá v biznis triede. Tieto lie-flat sedadlá sú v konfigurácii 2-2 v jednom rade. S La Compagnie môžete teraz letieť z Milána do New Yorku za 1098 euro. Aj v tomto prípade sa jedná o companion ponuku pre minimálne dve osoby.

New York z Paríža s TAP Air Portugal za 1100 euro

S TAP Air Portugal by ste mohli letieť v biznis triede z letiska Paríž Orly do New Yorku za 1100 euro. Aj to len v prípade ak webová stránka TAP Air bude ochotná s vami spolupracovať pri vyhľadávaní leteniek. Ak by ste mali problém s funkčnosťou ich webovej stránke, skúste ich mobilnú aplikáciu. Cestovať môžete od februára až po november 2022. Júnové, júlové a augustové termíny nie sú dostupné.

Z Madridu môžete letieť v biznis triede do Limy za 830 euro: Biznis trieda: Lima z Madridu s Latam 830€

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment