Home Akciové letenky Finnair biznis trieda: Budapešť – Bangkok za 1180€

Finnair biznis trieda: Budapešť – Bangkok za 1180€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede s Finnair: Budapešť – Bangkok za 1180 eur. Jedná sa o Bussines Light letenky s mnohými obmedzeniami. Letenku so všetkými benefitmi biznis triedy z Budapešti do Bangkoku s Finnair kúpite za 1340 eur.

Bangkok s Finnair za 1180 eur (1340 eur s loungom a batožinou)

V prípade ceny 1180 eur sa opäť jedná o notorické Business Light letenky bez vstupu do biznis salónikov, bez check-in batožiny a s rezerváciou sedadla za poplatok. Ak ste ale držiteľom statusu Oneworld Sapphire, alebo Emerald, tak všetky benefity biznis triedy dostanete aj pri cene 1180 eur.

Za tradičnú letenku so všetkými benefitmi Business Classic by ste zaplatili 1340 eur.

O Business Light letenkách od Finnair som už písal v minulosti: Finnair Business light letenky bez batožiny a loungu

Finnair má v biznis triede na diaľkových lietadlách kvalitné lie-flat sedadlá v konfigurácii 1-2-1 v jednom rade, kde má každý pasažier priamy prístup do uličky.

V oboch prípadoch sa jedná o rezervačnú triedu I. Do väčšiny vernostných programov Oneworld by ste za túto rezervačnú triedu dostali 125% míľ. V prípade Finnair Plus by to bolo až 200%.

Odlet z Maďarska je možný do polovice septembra 2022, ale napríklad vo februári, apríli a ani v júli som nenašiel žiadny termín za túto cenu.

Dostupné termíny nájdete najrýchlejšie vyhľadávaním na Google Flights. Letenky ale ako vždy odporúčam kupovať priamo na webovej stránke Finnair.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment