Home Akciové letenky Iberia biznis trieda z Viedne do Bogoty za 1300€

Iberia biznis trieda z Viedne do Bogoty za 1300€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede s leteckou spoločnosťou Iberia z Viedne do Bogoty za 1300 eur. Na dosiahnutie tejto ceny si budete musieť najprv zakúpiť darčekovú poukážku od Iberie so zľavou 15%.

Iberia do Bogoty s využitím Gift card

Gift cards od Iberie si môžete zakúpiť do 14.2.2022 (vrátane). Využiť ich môžete na kúpu leteniek na lety v nasledujúcich 12 mesiacoch. Hodnotu poukážky si môžete zvoliť ľubovoľne. Pri platbe zaplatíte iba 85% ceny gift card (zľava 15%). Poukážku je možné vystaviť aj na svoje meno a nemusí to byť darčeková poukážka pre inú osobu. Celú hodnotu nemusíte vyčerpať naraz na kúpu jednej letenky.

Iberia Gift card môžete kúpiť tu.

Poukážky môžete pravdaže využiť na všetkých letoch Iberie, Air Nostrum a Iberia Express. Nemusí sa jednať len o diaľkové lety, alebo letenky v biznis triede.

Ja uvediem len využitie poukážok pri letoch z Viedne do Bogoty kam po uplatnení zľavy môžete cestovať v biznis triede za 1300 eur. Do Kolumbie môžete cestovať od polovice marca do druhej polovice júna (návrat je možný aj neskôr) a následne od konca augusta do konca novembra 2022.

Moja recenzia letu Iberie na Airbus A330 na diaľkovom lete: Recenzia: Iberia biznis trieda z Madridu do Čile

a rencenzia európskeho letu do Madridu: Recenzia: Iberia biznis trieda na Airbus A320

Lounge na letisku v Madride: Iberia Dalí lounge na letisku v Madride


0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment