Home Akciové letenky Bangkok v biznis triede z Atén za 830€

Bangkok v biznis triede z Atén za 830€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede s leteckou spoločnosťou Saudia: Bangkok z Atén za 830 eur.

Saudia začne tento rok po skoro tridsaťročnej prestávke opäť lietať do Thajska. Letenky za túto cenu sú dostupné od konca apríla do konca októbra 2022.

Za podobnú cenu môžete so Saudiou letieť z Grécka aj do iných krajín v juhovýchodnej Ázii: Saudia biznis z Atén: Ázia a Maurícius od 870€

Bangkok so Saudiou v biznis triede z Atén za 830 eur

Letenky by som ako vždy odporúčal najprv hľadať na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke Saudie

Rezervačná trieda I. Saudia patrí do aliancie SkyTeam. Napríklad do vernostného programu Flying Blue od Air France/ KLM by ste za túto spiatočnú letenku dostali niečo vyše 16 000 míľ.

Let z Atén do Jeddah je na Airbus A320 s kvalitnými lie-flat sedadlami v konfigurácii 2-2 v jednom rade. Spoj zo Saudskej Arábie do Bangkoku je na Boeing 787, s výbornými lie-flat sedadlami v konfigurácii 1-2-1 v jednom rade, kde má každý pasažier priamy prístup do uličky. So Saudiou som nikdy necestoval, ale strava na palube lietadla by mala byť pomerne kvalitná. V lietadle a ani v biznis salónikoch nie je podávaný alkohol. 

V Saudskej Arábii je možný stopover a víza je možné vybaviť online: Saudská Arábia začala vydávať turistické e-Visa

Víza sú potrebné aj keď dĺžka presadania v Saudskej Arábii presiahne 12 hodín. Pri letoch z Atén do a z Bangkoku by ale mala byť doba prestupu pri všetkých letoch menej ako 12 hodín.

0 comment

Súvisiace články